Denne uken har alt hvert perfekt! Selv om jeg har hatt en slitsom og nervepirrende eksamen, har dette vært den beste uken jeg har hatt på lenge. Det er så gøy når alt virker å gå din vei. Ikke sant? På mandag fikk jeg mail om at jeg ønsket til et fellesintervju på onsdag til en jobb jeg har skikkelig lyst på. Fellesintervjuet var utrolig skremmende og uvant, men jeg kom meg igjennom det. Samme dag fikk jeg mail om tilbud til en leilighet jeg virkelig ønsker meg. Nå skal kjæresten min og jeg endelig bli samboere! For en herlig opplevelse det kommer til å bli. Torsdag fikk jeg en ny mail om at jeg var kommet videre til et personlig intervju! Er ikke det kult?

Idag kommer Kristian hjem fra en ukes tur i Trondheim så vi skal tilbringe dagen sammen og kose oss skikkelig. Imorgen kommer familien min en tur til Oslo. Vi skal spise god lunsj, shoppe litt og ikke minst blir kjøleskapet mitt fylt opp. Lørdagen blir avsluttet med en tur på TGIF for å feire bursdagen til mamma og pappa. Noe jeg gleder meg veldig til! 


Hvordan ser din uke ut? 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Emilie Normann-Hansen
Hei! På bloggen vil du få tips og andbefalinger samt gode og sunne oppskrifter. Det er også innslag fra min personlige hverdag og tanker jeg har. Håper du liker det!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2017 · Februar 2017Kategorier


· Blogg · Helsetips · Innkjøp · Månedens favoritter · Oppskrifter · Tips og triks · Ukens anbefalingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits