Jeg starter alltid dagen med å sjekke sosiale medier, mail og spille mobilspill for å våkne ordentlig før jeg steller meg. I det siste har jeg fått dilla på spillet fiends forever. Om du elsker mobilspill du fort blir avhengig av så anbefaler jeg deg på det sterkeste å laste det ned og prøve! Jeg tror de fleste av oss har et elsk/hat forhold til avhengighetsskapende mobilspill. Hahaha!

Når jeg har våknet litt setter jeg på en spilleliste på høytaleren med behagelig musikk med litt fart i for å ikke få en jumpstart på morgenen, men en behagelig overgang. For øyeblikket er spillelisten mest en blanding av Kanye West og The Weeknd. Dette er noen av sangene jeg hører på:Disse bildene er hentet fra google.no
Good morning - Kanye
Homecoming - Kanye
Feel it coming - The Weeknd

For øyeblikket spiser jeg min hjemmelagde sjokolade yoghurt som jeg sverger til! Er du sjokoladefan er dette frokosten for deg. Det er utrolig godt og tar kjempekort tid å lage. Jeg finhakker sjokoladen og gjør den klar til morgendagen så er det kun enkle raske trinn før du har en deilig frokost. Link til oppskriften på min sjokolade yoghurt finner du HER.Etter frokost vasker jeg opp det jeg har brukt av oppvask, går på badet og pusser tenner. Deretter setter meg ved bordet og sminker meg, fikser håret og koser meg mens jeg danser og synger til musikken jeg har satt på. 

Har jeg ekstra tid om morgningen slapper jeg litt av eller rydder før jeg tar på dagens antrekk som allerede ligger fremme og tusler til skole eller jobb.

Hva er din morgenrutine?


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Emilie Normann-Hansen
Hei! På bloggen vil du få tips og andbefalinger samt gode og sunne oppskrifter. Det er også innslag fra min personlige hverdag og tanker jeg har. Håper du liker det!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2017 · Februar 2017Kategorier


· Blogg · Helsetips · Innkjøp · Månedens favoritter · Oppskrifter · Tips og triks · Ukens anbefalingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits