Lørdagen igår var noe helt for seg selv. Jeg spiste så utrolig mye godt og jeg hadde en super dag! Dagen startet med at Kristian og jeg forsov oss litt, men vi kom oss på rett spor ganske raskt. Da familien min var ankommet Oslo dro vi ned på mathallen for å spise brønsj. Jeg valgte Parma pizzaen på Pizzavino og den smakte himmelsk! Utrolig god og vært pengene. Den kan absolutt anbefales til alle pizza elskere!
Til dessert spiste vi is fra Paradis, der jeg valgte kaffe sorbeten. Den smakte kaffelikør, så om du er glad i kaffelikør er dette sorbeten for deg!

​Etter et par timers shopping tok vi en pause på Espresso house der vi smakte på tre forskjellige muffinser. Sjokolade, cheeskake og gulrotmuffins før vi fortsettet med shoppingen.

Etter vi var ferdig shoppet og hadde lagt fra oss tingene hjemme i leiligheten, spiste vi middag på TGIF (innkjøpene kommer i et innlegg litt senere denne uken). TGIF er favorittrestauranten til min mor, og siden vi skulle feire bursdagen til mamma og pappa, ble dette derfor valget for kvelden. Vi tok trikken ned til Aker brygge og rykket raskt frem i køen. Jeg spiste TGIF´s egen spearribbs med søtpotetchips til. Jeg har aldri prøvd søtpotetchips med det er virkelig noe av det beste jeg har smakt! Jeg skal finne en oppskrift som er minst like god og dele den med dere på bloggen, det er et løfte.Den kjekke kjæresten min. 

Et lite selfie med min søster.

Hva gjorde du igår?


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Emilie Normann-Hansen
Hei! På bloggen vil du få tips og andbefalinger samt gode og sunne oppskrifter. Det er også innslag fra min personlige hverdag og tanker jeg har. Håper du liker det!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2017 · Februar 2017Kategorier


· Blogg · Helsetips · Innkjøp · Månedens favoritter · Oppskrifter · Tips og triks · Ukens anbefalingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits