Siden Kristian og jeg har fått ny leilighet og skal flytte inn i om ca. en måneds tid har jeg allerede begynt å tenke på hvordan jeg skal innrede og hvordan jeg ønsker at den nye leiligheten skal se ut, men det er virkelig ikke lett. Jeg er fortsatt i tenkeboksen, men jeg har en viss anelse om hvordan jeg ønsker at stuen skal se ut og fant frem et par bilder fra pinterest som får frem nogen lunde slik jeg ønsker det. 

Leiligheten vi har fått er et sted mellom 33 og 43 kvadrat meter, så vi kan ikke kjøpe de store møblene før vi har vært i leiligheten og målt nøyaktig lengde på rommene. Vi syntes leiligheten er utrolig fin, spesielt i forhold til utforming. Det er veldig greit at leiligheten er malt hvit, og vi satser på at ingen som har bodd der før har malt i en annen farge da dette ikke er lov. Her får du sammen med oss en liten snikktitt på hvordan leilighet vi har fått:

Her er foreløpig moodboard i forhold til hva jeg ønsker nå, men den kan alltids forandre seg i forhold til hva jeg ser eller legger merke til senere. Det er alltid vanskelig å se for seg noe, for det er sjeldent det ender med å se ut slik man ønsker. Jeg ønsker meg en lys leilighet med kule detaljer i betong, tre og metall. Jeg ønsker også en del planter og blomster som kan friske opp utseendet og gjøre det lille ekstra.


Bildene er hentet fra Pinterest.


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Emilie Normann-Hansen
Hei! På bloggen vil du få tips og andbefalinger samt gode og sunne oppskrifter. Det er også innslag fra min personlige hverdag og tanker jeg har. Håper du liker det!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2017 · Februar 2017Kategorier


· Blogg · Helsetips · Innkjøp · Månedens favoritter · Oppskrifter · Tips og triks · Ukens anbefalingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits