Idag har jeg vært på prøvejobb på Espresso house som ligger i Parkveien i Oslo. Det var utrolig gøy! Og jeg fikk prøve meg litt på kasse, varelevering og kaffe for å se hvordan jeg klarte meg. Jeg følte det gikk utrolig bra og fikk i slutten av dagen vite at jeg imponerte veldig. Jeg jobber allerede som barista hjemme i Horten og har erfaring i yrket fra et og et halvt år på kafé, så følte på meg at jobben var min. Det eneste er at jeg må komme meg inn i og lære meg systemet Espresso house har, og bli vandt til det. Nå venter jeg på dato for underskriving av kontrakt og få uniform. Det er utrolig gøy at jeg har fått muligheten til å få denne jobben og gleder meg veldig til å begynne ordentlig. 

Idag blir det feiring med den kjente student tacoen til middag, og vi skal kose oss med litt ekstra tilbehør og noe godt til dessert! 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Emilie Normann-Hansen
Hei! På bloggen vil du få tips og andbefalinger samt gode og sunne oppskrifter. Det er også innslag fra min personlige hverdag og tanker jeg har. Håper du liker det!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2017 · Februar 2017Kategorier


· Blogg · Helsetips · Innkjøp · Månedens favoritter · Oppskrifter · Tips og triks · Ukens anbefalingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits