Helt ærlig så har jeg aldri vært spesielt glad i boller.. Men det er noe spesielt med de bollene pappa og min lillebror baker. Idag er det lillebror som har stått på kjøkkenet og bakt for at familien skulle få gode ferske boller til lunsj. Det ble kun bakt vanlige boller og ikke sjokoladeboller så da måtte jeg kjøre på med nuggati og krem på mine boller for å få en ekstra søt og usunn treat. Når man først skal gå utenom det man har satt som mål for seg selv, i mitt tilfelle ikke spise hvetemel og sukker, syntes jeg man alltid skal gå fullt ut. Men passe på å ikke skeie ut for ofte. 

Har du spist boller idag? Hva bruker du som tilbehør til fastelavensboller?


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Emilie Normann-Hansen
Hei! På bloggen vil du få tips og andbefalinger samt gode og sunne oppskrifter. Det er også innslag fra min personlige hverdag og tanker jeg har. Håper du liker det!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2017 · Februar 2017Kategorier


· Blogg · Helsetips · Innkjøp · Månedens favoritter · Oppskrifter · Tips og triks · Ukens anbefalingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits