Dagene går fort og det er kun en måned igjen til vi flytter inn i den nye leiligheten. Så vi har selvfølgelig begynt å titte litt etter møbler og andre ting vi gjerne kunne tenke oss å kjøpe. Det er vanskelig å vite helt nøyaktig hva man kan tenke seg og hva som ser bra ut når man er ferdig. Sofaen og stuebordet er det vi ønsker oss aller mest og som vi har hatt lyst på en stund allerede og er derfor ganske enige om at vi ihvertfall skal kjøpe dette. 

Jeg syntes alltid det er så vanskelig å finne møbler og dekor hver gang jeg skal bo et nytt sted eller omdekorere et rom. Jeg vil gjerne at det skal bli perfekt og helt likt som jeg ser det for meg, som det til dags dato enda ikke har skjedd.. Men jeg håper denne gangen at det endelig kan bli nøyaktig slik jeg ser det for meg med tanke på at det er vår første leilighet sammen, noe som er veldig spesielt og spennende for oss.1. Teppet finner du HER! 2. Kaktusene finner du HER! 3. Sofaen finner du HER! 4. Speilet finner du HER! 5. Vasene finner du HER! Sofabordet finner du HER! 7. Palmen finner du HER!

Hva syntes du om ønskene våre?


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Emilie Normann-Hansen
Hei! På bloggen vil du få tips og andbefalinger samt gode og sunne oppskrifter. Det er også innslag fra min personlige hverdag og tanker jeg har. Håper du liker det!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2017 · Februar 2017Kategorier


· Blogg · Helsetips · Innkjøp · Månedens favoritter · Oppskrifter · Tips og triks · Ukens anbefalingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits