Hei dere nydelige! Jeg føler ikke jeg har introdusert meg ordentlig her på bloggen, så jeg tenkte jeg skulle skrive et par fakta om meg selv så dere får et større innblikk i hvem jeg er som person og litt diverse om meg. 1. Først og fremst er jeg 19 år gammel og kommer fra en liten by som heter Horten, ca. 15 min med bil fra Tønsberg (Norges eldste by). Nå bor jeg i Oslo og studerer interiørarkitektur som jeg selv syntes er utrolig spennende og interessant.

2. Både jeg og mine søsken er født den første i hver vår måned og det er 3 år mellom hver av oss. Jeg er født 1.August, lillesøster er født 1.Juni og lillebror er født 1.Desember. Som jeg syntes er veldig kult og ikke minst er det utrolig at mamma og pappa faktisk fikk til dette!

3. Jeg mener selv at jeg må være en av de største surrehuene i hele verden. Jeg kan glemme hva jeg selv sier, eller hva noen sier til meg sekundet etter at det er sagt, noe som ofte er veldig flaut om jeg ikke kjenner personen jeg snakker med så godt. Jeg sier ofte hæ og spør hva jeg selv sa.. Hahah! På jobb klarer jeg å unngå dette, selv om det skjer en liten gang i ny og ne, men da er jeg i såpass fokus at jeg må følge med litt ekstra.

4. Fordi jeg glemmer så fort er jeg dessverre blitt en listeperson! Jeg elsker å skrive lister og skriver alt jeg skal i løpet av dagen og om det er noe ellers, kun for å være sikker på at jeg gjør alt jeg har planer om å gjøre. Det værste er at jeg tror jeg er blitt så dårlig til å huske, nettopp fordi jeg skriver lister til alt.. Kan huske å ha lest noe om det og holder på å jobbe med å ikke skrive lister og heller jobbe med å huske.

5. Om kvelden sliter jeg med diverse tvangstanker; Blant annet får jeg får ikke sove med mindre rommet er ryddet til en viss grad, det kan være litt her og der som ikke er ryddet, men for mye har jeg ikke sjans til å sovne. Om det ikke er ryddet sover jeg ikke noe godt og får ofte mareritt. Antrekk og veske med alt jeg trenger må ligge fremme og klart så jeg bare kan ta det på meg når jeg våkner og dra med vesken ut døren. Vekkerklokken må være satt og jeg sjekker flere ganger at jeg har satt den på, kun for å være sikker. Jeg hater å komme for sent!6. Jeg må alltid være i bevegelse, jobbe eller fikle med et eller annet. Jeg klarer ikke sitte å se en hel film helt rolig uten å gjøre noe som helst. Jeg sitter ofte på mobilen, gjør skolearbeid eller blogger mens Kristian og jeg skal kose oss og se på film, hehe. Men han er veldig lik når det kommer til dette, og det er grunnen til at vi kun er på kino når det er en film begge to veldig gjerne har lyst til å se, for da klarer vi å sitte stille.

7. Jeg elsker å planlegge og fylle opp kalenderen med ting å gjøre. Jeg elsker å holde meg selv opptatt, elsker å tilbringe like mye tid med meg selv og med andre. Jeg prøver å finne tid til å være med andre, og gjøre ting alene og slappe av så ofte jeg kan. Det beste for meg er 50/50 med venner og kun meg selv. Jeg må holde meg sosial, men det er også veldig deilig å være alene i ny og ne.

8. Humoren min er utrolig dårlig! haha eller som min mor sier; veldig bra. Jeg ler av nesten alt og finner det morsomme i det meste. 

9. Jeg lever av ironi og sarkasme. Det er umulig for meg å ha en samtale uten å få inn litt ironi. Jeg er ikke den værste når det kommer til dette. Heldigvis! Og har aldri fått noe klager på dette, men det hender folk ikke skjønner at det er ironi. Noe som kan være litt kjipt.. 

10. Jeg er elendig på å forklare! Spør hvem som helst. Jeg er best på å vise visuelt og kan jeg ikke gjøre dette, sliter mottaker som får forklaring. Det er ofte jeg forklarer slik at det kun er jeg som forstår og det er veldig ofte et problem, haha!


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Emilie Normann-Hansen
Hei! På bloggen vil du få tips og andbefalinger samt gode og sunne oppskrifter. Det er også innslag fra min personlige hverdag og tanker jeg har. Håper du liker det!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2017 · Februar 2017Kategorier


· Blogg · Helsetips · Innkjøp · Månedens favoritter · Oppskrifter · Tips og triks · Ukens anbefalingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits