Idag var jeg så utrolig fysen på wok med nudler, og selv om vi egentlig ikke skal ha i oss pasta måtte jeg bare. Kun for idag! Det er tross alt Fredag. Jeg brukte Findus sin classiske wok blanding og Sweet chili sausen til Blue Dragon med kyllingfilet og cashewnøtter. Etter å ha spist på eat thai fant jeg ut at nøtter i wok er utrolig godt og en liten bonus til middagen. Jeg bruker de som ikke er ristet som jeg kjøper på mathallen i Oslo. 

Wok er både superraskt og lett å lage og ikke minst er det utrolig godt og sunt. Ønsker du en lavkarbo versjon av retten dropper du nudlene og/eller risen. Ha en super fredag!


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Emilie Normann-Hansen
Hei! På bloggen vil du få tips og andbefalinger samt gode og sunne oppskrifter. Det er også innslag fra min personlige hverdag og tanker jeg har. Håper du liker det!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2017 · Februar 2017Kategorier


· Blogg · Helsetips · Innkjøp · Månedens favoritter · Oppskrifter · Tips og triks · Ukens anbefalingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits