Det å holde seg i form og spise sunt er blitt en veldig viktig del av meg i det siste. Jeg har noen mål jeg ønsker å oppnå, og ønsker å forandre livsstilen min til det bedre. Hele oppveksten min har bestått av mye latskap og usunn mat samt mye godterier som er greit, men jeg vil leve etter andre regler fra nå av. Jeg har alltid vært naturlig tynn, men jeg sliter ofte med oppblåst mage som er en av de tingene jeg ønsker å unngå.

Grunnen til at jeg trener er i hovedsak, annet enn det som er skrevet, er at jeg føler meg mye mer opplagt og fresh etter en treningsøkt. Som om jeg har oppnådd noe etter hver gang. Jeg sover bedre de dagene jeg trener og opplever at jeg ofte har mer overskudd av energi. Energinivået mitt øker og det har jeg slitt med i det siste. Jeg har vært veldig slapp og sover veldig mye.. 

En annen ting er at det er utrolig gøy å både kjenne og se fremgang av muskler i tillegg som kondisen min øker. Jeg holder ut lenger og elsker når jeg er støl dagen etterpå for da vet jeg at jeg har gjort en god jobb! Det å bli støl er alltid målet mitt etter en treningsøkt og det motiverer meg til å fortsette. Å trene er også en god måte å holde seg frisk på. Det å være naturlig tynn kan fort bli farlig med en usunn livsstil. Ønsket er en frisk og sunn kropp og forhindre meg selv i å bli syk. 


Bildene er hentet fra Pinterest.
 

Det er veldig deilig å ikke måtte trenge hjelp til å løfte eller flytte tunge ting så mye som jeg har trengt tidligere. Det å føle at man er mer selvstendig og kan uføre diverse jobber på egenhånd er fantastisk! 

Jeg syntes det er gøy å trene og utfordre meg selv litt ekstra hver eneste treningsøkt. Det å pushe seg selv ekstra gjør at jeg føler treningsøkten er mer verdifull og jeg blir mer positiv og glad når jeg er ferdig. Det aller beste jeg vet er å dra til når jeg er så sliten at det føles ut som om jeg skal knele. For meg er det veldig motiverende for neste gang jeg skal trene, da jeg føler at jeg holder ut lenger og klarer mer. Mestringsfølelse er nøkkelordet!

Hvorfor trener du?


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Emilie Normann-Hansen
Hei! På bloggen vil du få tips og andbefalinger samt gode og sunne oppskrifter. Det er også innslag fra min personlige hverdag og tanker jeg har. Håper du liker det!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2017 · Februar 2017Kategorier


· Blogg · Helsetips · Innkjøp · Månedens favoritter · Oppskrifter · Tips og triks · Ukens anbefalingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits