Hei alle søte! Dagen så langt har vært veldig interessant. Kontrakten for den nye jobben er endelig underskrevet! Jeg har offisielt ny jobb. Kunne ikke gledet meg mer til å starte på ordentlig. Opplæringen begynner i midten av Mars. Jeg er litt nervøs og det gir meg mye å tenke på. Det skjer utrolig mye de neste ukene. Det meste er positivt, men hver dato denne måneden er proppet med ting som skal gjøres. Jeg sjonglerer mellom to fag for øyeblikket og begge krever mye lesing og notater. Det er en knapp måned til eksamen i kunsthistorie. Samtidig som studier og eksamen må vi pakke alt i leiligheten, fordi vi får nøkkelen til den nye samme dag som jeg skal innlevere eksamen. Oppå det hele har jeg da opplæring i den nye jobben og er redd fokuset skal ligge på alt annet som skal gjøres, og at jeg sliter meg fullstendig ut. Men motivasjonen er som mamma sier "Det ordner seg alltid for snille jenter" og jeg satser sterkt på at dette er tilfelle denne gangen.

Hvordan har din dag vært hittil?


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Emilie Normann-Hansen
Hei! På bloggen vil du få tips og andbefalinger samt gode og sunne oppskrifter. Det er også innslag fra min personlige hverdag og tanker jeg har. Håper du liker det!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2017 · Februar 2017Kategorier


· Blogg · Helsetips · Innkjøp · Månedens favoritter · Oppskrifter · Tips og triks · Ukens anbefalingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits