Her om dagen så jeg en video fra Tasty hvor de lagde en form med pulled pork og søtpoteter. Jeg prøver alltid å finne nye oppskrifter og leke meg litt og prøve frem til hva som kan være godt og passe sammen. Når jeg lagde søtpotetsticks for ikke så lenge siden klarte jeg å kutte litt for mange strimler enn det vi egentlig trengte og jeg fikk veldig lyst på søtpotetmos. Jeg ønsket å prøve det å lage pulled chicken og Kristian og jeg er en stor fan av BBQ, så det ble middagen idag. Det ser ikke særlig delikat ut, men jeg sverger at det smakte helt nydelig! 

Dette trenger du (2 porsjoner):
1 stor søtpotet
2 kyllingfileter
Salt og pepper
1 ss smør

Fremgangsmåte:
Forvarm ovnen til 200 grader. Skrell og kutt opp søtpotene i biter. Legg kyllingfiletene på hvert sitt bakeark og hell ønsket mengde BBQ saus på kyllingfileten, snu fileten og hell saus slik at det er på begge sider. Pakk kyllingfiletene inn og sett i ovnen i ca. 20 minutter. Når kyllingen er ferdig, ta den ut og bruk en gaffel til å dele kyllingen slik at den blir "pulled". Når potetene er ferdig, ta ut vannet og tilsett salt, pepper og smør. Mos og bland godt sammen. Dette er valgfritt, men du kan ha revet ost på kyllingen.
Voila! Værsågod og nyt!


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Emilie Normann-Hansen
Hei! På bloggen vil du få tips og andbefalinger samt gode og sunne oppskrifter. Det er også innslag fra min personlige hverdag og tanker jeg har. Håper du liker det!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2017 · Februar 2017Kategorier


· Blogg · Helsetips · Innkjøp · Månedens favoritter · Oppskrifter · Tips og triks · Ukens anbefalingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits