Jeg blir gal! For to somrer tilbake var jeg i Spania med en god venninne og vi kjøpte verdens beste salt karamell duftlys. Den lukter utrolig godt! Det er bare et lite problem. Den er kjøpt i Spania på Primark og det var kun en igjen i home avdelingen deres uten pris og lokket som egentlig skulle ha vært på. Damen i kassen så veldig forvirret ut og fant ikke ut av prisen hun heller, så det ente med at jeg fikk den til under 1 Euro. Nå begynner den å gå tom eller den er halvveis.. Venninnen min og jeg har sett i alle Primark butikker siden vi kjøpte den når vi har vært på tur uten hell. 

Det har vært et mysterie for oss i snart to år. Er det noen som eventuelt har sett den på en Primark butikk eller vet om den ikke tilhører Primark i det hele tatt? Jeg begynner å få mistanker om at en av de besøkende i butikken har lagt den igjen for en eller annen merkelig grunn, haha. Mer sannsynlig er at det var special edition og selges ikke lengre.Hva er favoritt tingen din for øyeblikket?


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Emilie Normann-Hansen
Hei! På bloggen vil du få tips og andbefalinger samt gode og sunne oppskrifter. Det er også innslag fra min personlige hverdag og tanker jeg har. Håper du liker det!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2017 · Februar 2017Kategorier


· Blogg · Helsetips · Innkjøp · Månedens favoritter · Oppskrifter · Tips og triks · Ukens anbefalingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits