Det skjer så mye i livet mitt akkurat nå og det er utrolig mye jeg gleder meg til som jeg ønsker å dele med dere! Det er alltid gøy å ha noe å se frem til, spesielt når det er mye. Det gir meg fremdrift og motivasjon i tunge studetider med mye skole og eksamensforberedninger.

Roma
Vi vet ikke nøyaktig dato enda, men hele familien skal til Roma. Søsknene mine, Kristian og jeg fikk denne turen i Julegave av mamma og pappa. Jeg gleder meg til denne turen av mange grunner. Jeg aldri har vært i Italia, men jeg har alltid hatt lyst til å reise dit. På skolen lærer vi ofte om bygg og kunstverk i Roma og gleder meg til å se dette i virkeligheten. Dette blir også den første reisen med min nye fosterbror og jeg gleder meg skikkelig til å ha han med. Sist men ikke minst gleder jeg meg veldig til maten vi kommer til å spise! Italia er kjent for sin gode mat som jeg gleder meg til å smake.

Ny leilighet
Dette er et stort skritt for oss som et par og jeg kunne ikke gledet meg mer! Vi blir offisielt samboere. Jeg er vandt til å dele kjøkken og bad med en annen person jeg ikke kjenner, og det trenger jeg ikke lenger nå, noe som blir utrolig deilig. For øyeblikket bor jeg i en leilighet på 12 kvadrat og den minste leiligheten vi kan få tildelt er på 33 kvadrat med stue. Det er nesten tredoblet av det jeg har nå. Det blir deilig!

Sol og varme
Å kjenne varme på kroppen er det beste! Du slipper å fryse, som er en lettelse for meg som fryser konstant når det er kaldt ute, uansett hvor mye jeg kler på meg så fryser jeg altfor ofte. Når varmen kommer er det deilig å gå i lette klær og det er enklere å finne mer inspirasjon og være kreativ når det kommet til antrekk. Starte i den nye jobben
Jeg syntes det er utrolig spennende å starte i ny jobb. Det blir annerledes og mener jeg kan lære mye av denne erfaringen. Barista er et yrke jeg brenner for og vil dele min lidenskap med mine nye kollegaer og kunder. Jeg har møtt noen av mine nye kollegaer og de er snille og søte mennesker og virker som veldig gode mennesker som jeg gleder meg til å jobbe med. Ikke minst er det veldig gøy å bli en del av Espresso House.

Sommerferie
Å som jeg gleder meg til ferie, endelig være ferdig med alle eksamener og bli ferdig med skole bare i en liten periode. Jeg vil få mer tid til venner og familie. Er det noe jeg gleder meg til utrolig mye så er det grillmat. 

Hva gleder du deg til?


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Emilie Normann-Hansen
Hei! På bloggen vil du få tips og andbefalinger samt gode og sunne oppskrifter. Det er også innslag fra min personlige hverdag og tanker jeg har. Håper du liker det!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2017 · Februar 2017Kategorier


· Blogg · Helsetips · Innkjøp · Månedens favoritter · Oppskrifter · Tips og triks · Ukens anbefalingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits