Denne uken ble det Mary Kay produkter igjen. Jeg er så utrolig fornøyd med merket når det gjelder hudpleieprodukter. Og dette er min beste anbefaling når du ønsker et resultat av silkemyke hender, eller om du har noe klissete på hendene du ikke får bort. Disse produktene lukter kjempegodt og jeg ble avhengig etter første bruk!

Jeg anbefaler deg å ikke bruke disse produktene eller andre liknende produkter mer enn 1-2 ganger i uken da hyppig bruk kan føre til små sår. Som nevnt overfor har jeg vært veldig avhengig av disse produktene og gikk på den smellen. Hendene mine var dekket av papirkutt liknende sår før jeg innså at jeg overdrev bruken. Jeg brukte håndskrubben hver gang jeg vasket hendene mine i stedet for vanlig håndsåpe, hehe.

Når det gjelder håndlotion fører et overdrevent bruk til at huden blir avhengig av fuktighet utenifra det kroppen selv produserer. Når du ofte påfører fuktighet på huden er kroppen smart og gir beskjed at det allerede er fuktighet på de ulike områdene og at kroppen ikke lenger trenger å produsere like mye fuktighet. Ved et veldig overdrevent bruk, vil den registrere at det kanskje til og med er for mye, og vil slutte i en periode å produsere fuktighet til disse områdene. 

Nå som det er kaldt er det spesielt lett å blir tørr på hendene. Det er ikke farlig å bruke håndlotion. Du må bare ikke bruke det for ofte da konsekvensene nevnt ovenfor skjer, men en gang i ny og ne når det virkelig trengs, gjør det ingen skade.Trinn 1: Skyll hendene med vann og ta en pumpe med håndskrubb. Gni godt mellom hendene likesom når du vasker dem til vanlig. Skyll av.

Trinn 2: Neste produkt er ett fett basert produkt, om jeg ikke husker helt feil? Den er veldig effektiv mot tørr hud og skal kun smøres på spotter der du virkelig er tørr. La den virke inn og skyll deretter lett med litt vann.

Trinn 3: Avslutt med håndlotionen og la den synke inn.


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Emilie Normann-Hansen
Hei! På bloggen vil du få tips og andbefalinger samt gode og sunne oppskrifter. Det er også innslag fra min personlige hverdag og tanker jeg har. Håper du liker det!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2017 · Februar 2017Kategorier


· Blogg · Helsetips · Innkjøp · Månedens favoritter · Oppskrifter · Tips og triks · Ukens anbefalingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits