Noen ganger er det vanskelig å være kreativ med bloggingen og inspirasjonen er der rett og slett ikke, selv om du ønsker å det. Bloggesperren treffer oss alle en gang i blant og man får lyst til å røske seg i håret. Når jeg sliter med hva jeg skal publisere har jeg på forhold noen innlegg som allerede er laget klart, og ligger i arkivet mitt, klart for publisering. Det er også genialt på dager hvor du har veldig mye å gjøre, og liten tid til bloggen. Her har du noen tips til hva du kan blogge om når kreativiteten streiker:

Ulike fakta om deg selv
Dette kan være innlegg med noen setninger om deg selv, dine største frykter, uvaner, eller bare morsomme eller generelle fakta om deg selv. Det er også fint for dine lesere å bli bedre kjent med deg som person og de får et større innblikk i hvem du faktisk er.

Tingene du gleder deg til
Det kan være alt fra hva du skal i sommer, måneden som kommer, eller høydepunktene du skal dette året. Det er gøy å lese hva andre skal gjøre, og kanskje leserne dine får inspirasjon til hva de selv vil gjøre senere.

En anbefaling av favorittene dine
Anbefal produktene eller plaggene du sverger til, og som alltid er dine go to. 

Tips
En går aldri tom for tips, og leserne dine vil aldri få nok av det. De tipsene du har lært kan være nyttig og interessante for dine lesere da det kan være noe de setter veldig pris på og tar med seg videre i sin hverdag.

Inspirasjon
Del tingene du blir inspirert av og inspirer andre i samme slengen. Lag en moodboard/ collage av ulike bilder, personer eller hva det enn skulle være som inspirer deg.

Spør leserne dine
Kanskje leserne dine har noen spørsmål om hvem du er, eller generelt lurer på noe. Leserne dine vet som regel hva de ønsker å lese, og kan gi deg noen tips til hva de ønsker at du skal skrive om.

Har du noen gode bloggesperre tips?


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Emilie Normann-Hansen
Hei! På bloggen vil du få tips og andbefalinger samt gode og sunne oppskrifter. Det er også innslag fra min personlige hverdag og tanker jeg har. Håper du liker det!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2017 · Februar 2017Kategorier


· Blogg · Helsetips · Innkjøp · Månedens favoritter · Oppskrifter · Tips og triks · Ukens anbefalingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits