Jeg tror jeg har den rareste sove metoden noen sinne når det kommer til netter hvor jeg ligger og vrikker og snur meg i flere timer. Det hender jeg blir veldig irritert over meg selv da jeg ikke får sove og bruker metoden jeg har hatt så lenge jeg kan huske. Metoden går ut på det at jeg skremmer meg selv til søvn og har gjort dette siden jeg var en liten jente (tror det er så lenge siden som begynnelsen av barneskolen). Likevel har jeg aldri fått mareritt etter å ha brukt metoden og den hjelper hver eneste gang. 

Metoden er slik; jeg lager meg et scenario hvor jeg blir overvåket av det skumleste jeg vet om. Jeg må ligge helt stille, ikke bevege en muskel, eller endre stilling uansett hva. Om jeg gjør dette tenker jeg at skikkelsen dreper meg. Når jeg var liten var denne skikkelsen et Loch Ness liknende vesen, mens nå er det djevelen fra skrekkfilmen Annabelle som jeg syntes er utrolig creepy og skummel.. Haha, er ikke dette merkelig? Føler meg litt som psykopat ellerno, men den fungerer og derfor bruker jeg den til dags dato. Jeg brukte den sist for ikke så mange netter siden, og det var slik jeg kom på å fortelle den til dere.

Har du noen liknende sove metode?


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Emilie Normann-Hansen
Hei! På bloggen vil du få tips og andbefalinger samt gode og sunne oppskrifter. Det er også innslag fra min personlige hverdag og tanker jeg har. Håper du liker det!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2017 · Februar 2017Kategorier


· Blogg · Helsetips · Innkjøp · Månedens favoritter · Oppskrifter · Tips og triks · Ukens anbefalingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits