Kristian lager den beste toasten etter min mening. Den smaker som wienertoast, og det bringer fram mange gode barndomsminner! Når jeg var liten og kioskene ved langrennsløyper og kebab kioskene solgte wienertoast var det alltid førstevalget mitt. Jeg har lyst til å dele hemmeligheten bak denne toasten med dere, og du vil aldri til å gjette hva det er! Haha det høres litt rart ut, men bremykt er hemmeligheten, og mye av det. Det eneste som brukes for å lage toasten er toastbrød, kokt skinke, ost og bremykt. Smør et tykt lag smør på skiven og så på toppen av toasten for det beste resultatet. 

Har du noen gode tips for den beste toasten?


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Emilie Normann-Hansen
Hei! På bloggen vil du få tips og andbefalinger samt gode og sunne oppskrifter. Det er også innslag fra min personlige hverdag og tanker jeg har. Håper du liker det!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2017 · Februar 2017Kategorier


· Blogg · Helsetips · Innkjøp · Månedens favoritter · Oppskrifter · Tips og triks · Ukens anbefalingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits