I den siste tiden har jeg lagt meg midt på natten og stått opp på formiddagen. Det blir fort sånn når en tar hjemme studier på et emne. Vi har kunsthistorie for øyeblikket og jeg føler foreleseren ikke klarer å formulere seg godt, i tillegg som hun pusher på med masse informasjon og lite eksamensrelevant i forelesningene sine. Derfor holder jeg meg heller hjemme, der jeg føler jeg får gjort mye mer og studert mer effektivt. På Tirsdag hadde jeg min første vakt på jobben, som ikke var noe problem da jeg begynte 15:00, men idag skulle jeg opp 04:00 på natten for å rekke vakten som begynte 06:15. Siden jeg hadde en dag imellom vaktene mine, heldigvis for da hadde jeg muligheten til å snu døgnrytmen litt. Jeg måtte jo endre døgnrytmen drastisk da jeg skulle stå opp samme tid som jeg har lagt meg i 1-2 ukers tid.På onsdagen la jeg meg 02:00, og satte på alarm 08:00. Med kun 6 timers søvn er jeg ganske sliten resten av dagen, og får god mulighet til å sovne igjen tidlig på kvelden. Hadde planer om å få 8 timer søvn før jobb, som jeg tenker er ganske smart. Så jeg la meg 20:00 og satte alarmen klart til 04:00 og jeg sovnet umiddelbart. Men så teit som kroppen min er, våknet jeg 02:00 og fikk ikke sove igjen. Så jeg sto opp, så på litt serier og fikset meg klar til jobben. Nå som jeg er ferdig på jobb har jeg allerede vært våken i over 12 timer og kan ikke legge meg før senere i kveld siden jeg skal tidlig på jobb imorgen også. Det føles ut som om jeg har døgnrytmen fra helvete akkurat nå, men slik er det vell hver gang man skal snu døgnrytmen fra en dårlig til en bedre?


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Emilie Normann-Hansen
Hei! På bloggen vil du få tips og andbefalinger samt gode og sunne oppskrifter. Det er også innslag fra min personlige hverdag og tanker jeg har. Håper du liker det!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2017 · Februar 2017Kategorier


· Blogg · Helsetips · Innkjøp · Månedens favoritter · Oppskrifter · Tips og triks · Ukens anbefalingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits