I det siste har jeg lagt veldig godt merke til noen av mine uvaner, spesielt de jeg har nesten hver eneste morgen og kveld. Uvaner er ofte veldig irriterende, men likevel fortsetter man med uvanene sine og de er ofte unngåelige. 

1. Snooze mekanismen på mobilen må være min værste uvane. Hver eneste morgen klarer jeg å trykke på snooze knappen, og ofte gjør jeg det i søve uten å registrere det selv de første fem gangene.

2. Jeg har en tendens til å legge meg veldig sent om kvelden selv om jeg har forelesning eller jobb tidlig om morgenen. Jeg får aldri sove før 01:00 uansett hvor hardt jeg prøver eller hvor tidlig jeg legger meg.

3. Jeg blir fort ukonsentrert og mister fort fokus til sosiale medier og serier. Spesielt om jeg skal jobbe med skole eller skal noe viktig.

4. Jeg begynner nesten alltid å rydde og jobbe med skolearbeid og blogg rundt 23:00 når jeg egentlig burde legge meg. 

5. Uansett hvor sliten jeg er om kvelden klarer jeg ikke sovne. Jeg ligger og tenker på alt og ingenting, noe som holder meg våken. Men om dagen kan jeg sovne uten å merke at jeg er sliten. Noe som alltid irriterer meg. 

6. Tiden flyr om morgningen og selv om jeg har kjempegod tid, går jeg alltid ut døren for sent i forhold til tidspunktet jeg tenker er best å komme seg ut på.

Hva er dine uvaner?


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Emilie Normann-Hansen
Hei! På bloggen vil du få tips og andbefalinger samt gode og sunne oppskrifter. Det er også innslag fra min personlige hverdag og tanker jeg har. Håper du liker det!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2017 · Februar 2017Kategorier


· Blogg · Helsetips · Innkjøp · Månedens favoritter · Oppskrifter · Tips og triks · Ukens anbefalingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits