Det skjer alt for mye for meg å prosessere for øyeblikket. Jeg har altfor mange tanker i hodet, og jeg overtenker alt som overhodet kan gå galt de neste ukene. Jeg vil bare at tiden skal gå fortere, og at denne perioden skal bli ferdig. Hver eneste dag er listen over ting som skal gjøres smekkfulle og det er alltid noe å gjøre. Jeg føler rett og slett at tiden ikke strekker til og det gjør meg veldig engstelig. 

De siste dagene har jeg vasket alt som kan vaskes før flytting, som kjøleskapet, komfyren, osv. Pakket sommerklær og andre ting vi ikke trenger før etter vi har flyttet. Jeg har skrevet notater for hele neste ukes skolearbeider, men slapper fortsatt ikke av. Opplæring på jobben kommer og går og vet aldri når neste opplæringsdag er. Jeg prøver å finne mer jeg kan gjøre, men vil ikke overpakke eller vaske mer enn jeg må, og eventuelt måtte gjøre det på nytt om et par uker hvor det jeg har gjort ikke var nødvendig. Vi skal flytte inn i en bolig som er i samme organisasjon som den jeg bor i for øyeblikket og har ingen anelse for hvor mye de mener jeg skal betale i løpet av denne måneden. Hjemmesiden deres har også veldig lite informasjon, og det gjør meg hvertfall stresset. Vi er tross alt studenter oppi alt dette, noe de kan ta hensyn til.

Jeg har så mange spørsmål jeg ønsker svar på så fort som mulig. Hvordan skal interiøret i den nye leiligheten være? Hva skal vi kjøpe inn? Klarer jeg eksamen? Skal jeg jobbe under eksamen og inn/utflyttingen? Hvordan blir husleien denne måneden? Hvor mye skal utbetales? 

Jeg må rett og slett bare satse på at alt går etter planen, og prøve å fokusere på dette i stedet for å overtenke, men det er veldig vanskelig når jeg ikke har noe kontroll overhodet!


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Emilie Normann-Hansen
Hei! På bloggen vil du få tips og andbefalinger samt gode og sunne oppskrifter. Det er også innslag fra min personlige hverdag og tanker jeg har. Håper du liker det!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2017 · Februar 2017Kategorier


· Blogg · Helsetips · Innkjøp · Månedens favoritter · Oppskrifter · Tips og triks · Ukens anbefalingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits