Dette er de beste sminkekostene jeg noensinne har hatt! Jeg fikk disse sminkekostene av min lillesøster til jul, men det var jeg som plukket dem ut. Selv om jeg har hatt de en stund nå og vasket de minst én gang per andre uke, har jeg fortsatt ikke hatt problemer med at de røyter. Altså de er helt fri for røyting og ikke minst kjempe lette å rengjøre. Kostene er myke og gode, samtidig som de fordeler produktet kjempebra. Grepet på kostene er også veldig godt. De er behagelige å holde i og bruke.Jeg anbefaler disse sminkekostene på det sterkeste! De er så gode, og ikke minst utrolig billige. Lillesøsteren min kjøpte de på ebay, og du finner dem HER! Jeg fikk 10 pcs Black Gold brushes.


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Emilie Normann-Hansen
Hei! På bloggen vil du få tips og andbefalinger samt gode og sunne oppskrifter. Det er også innslag fra min personlige hverdag og tanker jeg har. Håper du liker det!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2017 · Februar 2017Kategorier


· Blogg · Helsetips · Innkjøp · Månedens favoritter · Oppskrifter · Tips og triks · Ukens anbefalingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits