Hei søtinger! Endelig har jeg fått ut fingeren og byttet bloggdesign. Jeg syntes det var på tide å bytte, da det jeg hadde ikke ville følge en del av instillingene i teksten når den ble publiser på bloggen, kontra da jeg skrev på plattformen. Det gamle var også generelt rotete etter min mening. Jeg ønsket ikke å bytte, kun for å bytte, men falt veldig for designet til Katrine Åstorp da det er så enkelt og fint. Neste gang jeg bytter ønsker jeg et eget og unikt bloggdesign, men velger å vente litt til jeg er helt sikker på hvordan jeg ønsker designet skal se ut.Jeg er veldig fornøyd med dette designet og mener bloggen blir mer ryddig og stilfull med små detaljer og uten effekter, sterke farger og/eller mønstre. Jeg har alltid elsket et hvitt, enkelt design, da bildene og innholdet på bloggen kommer mye mer frem. 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Emilie Normann-Hansen
Hei! På bloggen vil du få tips og andbefalinger samt gode og sunne oppskrifter. Det er også innslag fra min personlige hverdag og tanker jeg har. Håper du liker det!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2017 · Februar 2017Kategorier


· Blogg · Helsetips · Innkjøp · Månedens favoritter · Oppskrifter · Tips og triks · Ukens anbefalingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits