Idag har både Kristian og jeg vært utrolig seige på morgenkvisten. Alt gikk så tregt og vi orket rett og slett ikke lage frokost. Dermed bestemte vi oss for å dra på Espresso house og spise en god brunsj. Jeg elsker å sitte på kafé med noe godt å drikke og spise. Det er så koselig å sitte i en kafé og enten snakke med gode venner og/eller familie, jobbe med skole eller bare å slappe av. Kafé er ofte litt dyrt, men etter dette besøket tenker jeg at vi må unne oss selv dette oftere. Jeg har alltid forbundet crossaint som dessert og spiser den vanligvis med sjokolade, men idag bestemte jeg meg for å prøve med skinke og ost som er litt oppvarmet. Det var overraskende godt, og jeg skal definitivt spise det igjen. 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Emilie Normann-Hansen
Hei! På bloggen vil du få tips og andbefalinger samt gode og sunne oppskrifter. Det er også innslag fra min personlige hverdag og tanker jeg har. Håper du liker det!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2017 · Februar 2017Kategorier


· Blogg · Helsetips · Innkjøp · Månedens favoritter · Oppskrifter · Tips og triks · Ukens anbefalingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits