Spania er kanskje det jeg savner mest hele året og krysser ofte tankene mine. Bestemor og bestefar flyttet til Spania for ca. 2 år siden og jeg treffer de ikke så ofte lenger. Tid og penger strekker ikke alltid til som student. Med eksamner en gang i måneden, er det ikke så populært for meg å skulle reise fra forelesninger. Heldigvis kommer de til Norge om ikke så veldig lenge, og de har lovet å komme på besøk til oss her i Oslo.

Andre ting jeg savner med Spania er varmen og ikke minst muligheten til å kunne slappe av ordentlig. Ligge på solsengen og ikke tenke på noe. Det er også veldig god og billig mat der. Alt er generelt billigere i Spania og dermed savner jeg den massive shoppingen. Jeg sparer alltid opp masse penger før jeg reiser på tur slik at jeg kan kose meg litt ekstra. Menneskene er også ofte hyggeligere enn i Norge og de er mye mer serviceinnstilt. Jeg gleder meg til jeg skal tilbake og håper det ikke blir lenge til!Hva savner du?


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Emilie Normann-Hansen
Hei! På bloggen vil du få tips og andbefalinger samt gode og sunne oppskrifter. Det er også innslag fra min personlige hverdag og tanker jeg har. Håper du liker det!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2017 · Februar 2017Kategorier


· Blogg · Helsetips · Innkjøp · Månedens favoritter · Oppskrifter · Tips og triks · Ukens anbefalingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits