Jeg fant en tag med 25 spørsmål som jeg tenkte kanskje var litt morsom at jeg svarte på. Slik blir dere litt bedre kjent med meg og få vite unødvendige fakta om meg. Jeg syntes slike innlegg ofte er morsomt å lese på andres blogger, så jeg tenkte kanskje jeg skulle prøve det på min. Også er det bare å spørre om dere har noen spørsmål, seriøse eller useriøse, så kan jeg svare på det. Håper dere liker innlegget!

Hva er ditt mellomnavn? Jeg har ingen mellomnavn ettersom Normann er i bindestrek med Hansen.

Hva er favorittfaget ditt på skolen? På videregående og ungdomsskolen var favorittfaget matte og gym. Nå som jeg går på høyskolen er et emne som heter studiokurs favoritten, der vi jobber praktisk med rom og leiligheter som vi skal innrede på programmer og i små modeller.

Hva er din favoritt drikk? Jeg er veldig glad i kakao med krem og er kanskje favoritten, men om vi snakker drinker drinker må jeg nesten si Mojito.

Hva er din favoritt sang akkurat nå? Det må nesten ble Shape of you av Ed Sheraan. Den er så fin, og selv om det er en stund siden den kom ut, er jeg fortsatt ikke lei av den!

Hva er favoritt maten din? Det er så mye det, og vanskelig å bestemme seg. Må nesten si pizza, burger, fløtegratinerte poteter og indrefilet. Jeg er også veldig fan av grillet asparges og cherrytomater! 

Hva er det siste du kjøpte? Jeg er blitt så vandt til studentlivet og blitt veldig flink til ikke å kjøpe ting jeg ikke trenger. Jeg venter fortsatt på et par ting fra ebay som kan komme vært øyeblikk, og det er to flasker som skal brukes til trening og ha på skolen.

Favoritt boken gjennom tidene? Jeg leser ikke bøker så ofte, kun når jeg er i syden og ligger på solsengen. Den jeg husker best som da må være den beste er en krimbok hvor jeg ikke husker tittel eller forfatter, hehe..

Favoritt farge? Smaragdgrønn! Etter at jeg begynte studiene har jeg blitt obsessed med hva farger betyr og hva de gjør med humøret og kroppen. For det første er smaragdgrønn den fargen jeg som blond og blek kler mest. I tillegg er det en farge som stimulerer tankene og gjør at du slapper av. Når vi kjøper leilighet ønsker jeg at stue og soverom skal være i fargen smaragd.

Har du noen dyr? Nei dessverre ikke for øyeblikket, men jeg har skikkelig lyst på en del hunderaser. Jeg hadde kaniner i 2-3 år når jeg gikk på barneskolen og ungdomsskolen. Ofte så savner jeg å ha dyr, alltid noen å kose med og alltid noen som holder meg med selskap.

Favoritt parfyme? Escada Agua del sol er parfymen som jeg bruker for øyeblikket og er min nye favoritt. Den lukter utrolig godt og komplimenterer min egen kroppslukt på en god måte.

Favoritt ferie? Der har jeg mange, savner Spania turene som jeg ikke har vært på siden i fjor sommer, men jeg savner også turen vi hadde til Paris for et par år siden. Det var virkelig fantastisk!


 

Er du gift? Nei ikke enda, men en dag håper jeg Kristian setter seg på kne og frir til meg. Tenker på hvordan bryllupet vårt skal være og hvem vi skal invitere et par ganger i måneden.

Har du vært ute av landet, og såfall hvor mange ganger? Jeg har reis siden jeg var veldig liten. Jeg har vært i Spania minst 8 ganger og i Tyrkia minst 5 ganger. Jeg har også besøkt land som England, Egypt, Bali, Jordan, Frankrike, osv. Og om ca. en måned skal jeg til Italia for første gang, og jeg gleder meg!

Snakker du et annet språk? Jeg snakker selvfølgelig Engelsk siden det er obligatorisk på skolen i Norge. Jeg hadde også Fransk på ungdomsskolen, men jeg kan kun si noen få setninger og kan ikke svare om noen snakker til meg på Fransk.

Hvor mange søsken har du? Jeg har to, en søster og en bror, jeg er eldst. Jeg har også fått en fosterbror som flytter inn hos mamma og pappa allerede idag, og jeg gleder meg masse til å bli bedre kjent med han!

Hva er favoritt butikken din? Denne er litt vanskelig fordi jeg har så mange, men når jeg var i Polen nå i vinter fant jeg en butikk som heter Mohito som liknet litt på Zara, men var for meg der HM billig i pris. Så nå har jeg en favoritt drikk og en favoritt butikk som heter det samme.


 

Favoritt restaurant? Helt klart Dominos pizza om det kan defineres som en restaurant selv om det er en fastfood kjede.

Når var det sist du gråt? På natten for et par dager siden. Det var utrolig rart, og jeg hadde tenkt til å skrive et blogginnlegg om det. Jeg fikk ikke sove, og slet skikkelig med insomnia. Jeg var utrolig sliten og trøtt, og tankene førte meg langt inne i mitt eget hode. Det endte med at jeg begynte å gråte over tanker om død blant annet og var for meg utrolig rart, for jeg hadde ingen grunn til å begynne å gråte. 

Favoritt blogg? Kan jeg kun velge en? Haha, jeg har utrolig mange blogger jeg leser hver eneste dag, men om jeg skal ta en av de populære må det bli Krisssy.blogg.no. Jeg blir så inspirert og fascinert av den jenta, og hun er jo bare herlig! 

Favoritt film? The last song med Miley Cyrus og Liam Hemsworth i hovedrollen. Det var den første filmen jeg begynte å gråte av, og jeg sipper like mye hver eneste gang jeg ser den.

Favoritt TV show? For øyeblikket er det bloggerne på TV2. Jeg ser det på sumo, og jeg syntes det er utrolig interessant og morsomt å se hvordan våres største bloggere i Norge lever og hva de får oppleve. 

PC eller Mac? Der må jeg nesten si Mac. Jeg fikk min første Mac til min konfirmasjon som nå er 4 år siden vell, og etter det har jeg så og si kun brukt det. Hva du liker best å Pc eller Mac er jo en vanesak, og jeg er jo da vandt til Mac og må nesten velge Mac. 

Hvilken Iphone har du? For øyeblikket har jeg både Iphone 6 og 5 da Iphone 6 er skjermen knust og bøyd i tillegg som lyden ikke fungerer, og 5´ern tåler ikke kulde og skjermen svikter så fort jeg går ut i litt vind. Det blir ikke lenge til jeg skal kjøpe meg ny, jeg må bare spare opp litt penger først.

Hvor høy er du? Jeg er 164 cm lav.

Kan du lage mat? Jeg vil jo si at jeg kan lage mat. Når jeg var liten var jeg veldig interessert i å lage mat og bake alt jeg kunne og fikk styre fritt på kjøkkenet av mamma og pappa. Er det en jeg har lært mye av så er det pappa! Han er en sann mesterkokk på kjøkkenet.

Likte du om innlegget?


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Emilie Normann-Hansen
Hei! På bloggen vil du få tips og andbefalinger samt gode og sunne oppskrifter. Det er også innslag fra min personlige hverdag og tanker jeg har. Håper du liker det!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2017 · Februar 2017Kategorier


· Blogg · Helsetips · Innkjøp · Månedens favoritter · Oppskrifter · Tips og triks · Ukens anbefalingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits