Jeg har en idé om hva jeg ønsker i den nye leiligheten og hovedtanken er å gi meg selv positive tanker og en flott omgivelse rundt meg. Jeg føler at om man lager noe selv, kommer på ideer selv eller finner inspirasjon blir hjemmet en større del av deg i tillegg som du får ting ingen andre har. 

En av de tingene jeg ønsker å lage er kule og inspirerende bilder med quotes som jeg ønsker skal henge på innsiden av skap som passer til rommet jeg er i. For eksempel ønsker jeg i klesskapet å ha en inspirerende setning som forteller hvor vakker jeg er, og på kjøkkenet hvor god jeg er til å lage mat slik at jeg alltid får noe å smile av når jeg åpner en skapdør. Jeg føler ikke dette er like billig som quotes i rammer overalt. Dette blir mer et hemmelig og inspirerende innspill for meg selv og kjæresten min. Jeg skal fortsette å finne inspirasjon til flere ting jeg kan gjøre, men foreløpig er dette det jeg virkelig ønsker å gjøre for dette er noe jeg syntes er utrolig gøy!


Bildene er hentet fra Google.

Hva syntes du om ideen?


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Emilie Normann-Hansen
Hei! På bloggen vil du få tips og andbefalinger samt gode og sunne oppskrifter. Det er også innslag fra min personlige hverdag og tanker jeg har. Håper du liker det!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2017 · Februar 2017Kategorier


· Blogg · Helsetips · Innkjøp · Månedens favoritter · Oppskrifter · Tips og triks · Ukens anbefalingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits