Solaray sin betakaroten har jeg brukt siden jeg startet på betakaroten og er alltid utrolig fornøyd med produktet. Den er helt naturlig, noe som gjør at jeg tviholder på denne. Jeg ønsker ikke å putte i meg stoffer hvor jeg ikke har noen anelse om hva er. Denne betakaroten gjør ikke at du blir utrolig brun ved å bruke det, men du får en fin og naturlig farge og du blir ikke oransje. Den største grunnen til at jeg bruker betakaroten er for å forhindre at jeg blir veldig solbrent, noe jeg ellers blir. Jeg vil anbefale dere å starte med betakaroten allerede nå før påsken da solen begynner å komme. Betakaroten må du starte med en god stund før sommeren da produktet og kroppen vil tilpasse seg bedre. //Innlegget er ikke sponset.


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Emilie Normann-Hansen
Hei! På bloggen vil du få tips og andbefalinger samt gode og sunne oppskrifter. Det er også innslag fra min personlige hverdag og tanker jeg har. Håper du liker det!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2017 · Februar 2017Kategorier


· Blogg · Helsetips · Innkjøp · Månedens favoritter · Oppskrifter · Tips og triks · Ukens anbefalingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits