Hei søte dere! Den siste uken har vært utrolig hektisk. Eksamen er like rundt hjørnet og planen var å forberede meg så mye som mulig siden jeg ikke skulle jobbe noe særlig denne uken, men slik ble det altså ikke. På mandag, tirsdag og torsdag skulle vi på skolen jobbe med et prosjekt til eksamen og lage en lampe til den praktiske delen. På torsdag fikk jeg en innkallingsvakt på jobben og takket selvfølgelig ja. På fredagen jobbet jeg som normalt, men hadde førstengingsvakt og var ikke hjemme før sent på kvelden og skulle tidlig opp på lørdag. Lørdag måtte jeg jobbe en time ekstra da det var veldig mye å gjøre og umulig å gå når jeg skulle. På søndagen skulle det meste gå til skolearbeider og forberedning, men fikk spørsmålet om ikke jeg kunne ta en vakt da også. Jeg ser selvfølgelig positivt på det at sjefen ønsker at jeg skal jobbe på hektiske hverdager selv om jeg er ny, da det må si at jeg er flink i jobben. Det er jo veldig synd at jeg ikke får gjort det jeg har hatt planer om å gjøre. Heldigvis har jeg fått sneket inn litt skolearbeid, selv om det har gått litt utover nattesøvnen.


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Emilie Normann-Hansen
Hei! På bloggen vil du få tips og andbefalinger samt gode og sunne oppskrifter. Det er også innslag fra min personlige hverdag og tanker jeg har. Håper du liker det!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2017 · Februar 2017Kategorier


· Blogg · Helsetips · Innkjøp · Månedens favoritter · Oppskrifter · Tips og triks · Ukens anbefalingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits