Våren er rett rundt hjørnet og det er på tide med en liten "vårrengjøring". Det er alltid forfriskende å kvitte seg med tingene man ikke bruker og lette på plassen i hjemmet. Men spørsmålet er alltid, hva skal jeg kvitte meg med? Det er vanskelig å vite hvor man skal begynne og hva man skal kaste. Derfor har jeg skrevet noen punkter om hva man bør kvitte seg med.//Bildet er hentet fra google

Undertøy og sokker 
Når var det sist du ryddet i undertøy skuffen? Noe har sikkert ligget der en stund, og det er på tide å kvitte seg med dette nå. Prøv å husk sist du kjøpte undertøyet, se etter hull og kast om noe av dette stemmer. Det beste med å kvitte seg med undertøy, er at man har en unnskyldning til å unne seg nytt.
Du har nok en nok noen single sokker som ligger i skuffen i håp om å finne det matchende paret en vakker dag. Noen av sokkene har kanskje hull, eller er nedslitt på vei til å få hull. Spesielt hvite sokker har en tendens til å bli skitne og etter en stund blir de ikke like rene og hvite som før.

Tøm alt av skuffer og skap på kjøkkenet
Ta ut alle produktene du har fra skap, skuffer og kjøleskap. Kast det som går ut på dato og det som ikke blir brukt. Det som ikke er blitt brukt i fryseren finner du middager ut ifra det du har slik at du kvitter deg med mat som kanskje har ligget litt for lenge i fryseren. Gjør det samme med tingene i kjøleskapet som snart går ut på dato. Du kan også være kreativ å kombinere tingene fra kjøleskapet og fryseren til spennende og nytenkende middagsretter. Kanskje du finner en middagsrett du virkelig liker.

Sminke og hudpleieprodukter 
Sminke og hudpleieprodukter går ut på dato det også. Det er ofte jeg tar vare på produkter i tilfelle jeg kommer til å trenge det senere, men det er sjeldent jeg gjør. Ubrukte sminke og hudpleieprodukter er ikke noe å ta vare på.

Klær og sko
Det er flere måter å finne ut hva du skal kvitte deg med når det kommer til klær. Min favoritt metode er å henge alle kleshengere feil vei ettersom hva du vanligvis pleier. Når du har brukt et plagg og det er kommet tilbake fra vask henger du plagget riktig vei. Etter et halvt år kaster du det som ikke er brukt. Da er du også sikker på at du kun kaster det du ikke bruker. 

En annen metode er å lage tre ulike hauger, behold, usikker og gi bort. Du kan også ha en haug til klær du ønsker å klippe til og sy om. Ta ut et plagg om gangen fra garderoben og legg i den haugen du mener plagget skal ligge i. Når du er ferdig prøver du ett og ett plagg fra usikker haugen og tar det på. Vurder om du virkelig trenger dette, og om du kommer til å bruke plagget. Deretter legger du det enten i behold eller gi bort haugen.

Har du noen gode tips til hva man burde kvitte seg med?


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Emilie Normann-Hansen
Hei! På bloggen vil du få tips og andbefalinger samt gode og sunne oppskrifter. Det er også innslag fra min personlige hverdag og tanker jeg har. Håper du liker det!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2017 · Februar 2017Kategorier


· Blogg · Helsetips · Innkjøp · Månedens favoritter · Oppskrifter · Tips og triks · Ukens anbefalingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits