1. Jeg var mummitrollet frelst da jeg var liten, og kan godt finne på å se noen episoder på en grå dag for å få opp humøret. (Fakta)
Det er så koselige vesener. Men det er likevel en litt creepy serie med Hufsa og de mørke skogene, men mummitrollene er så søte og gode som gjør at jeg fortsatt er litt fan. De er en stor del av barndommen min!


(Meg i mummi land 3 år gammel)

2. Min største drøm er å hoppe i fallskjerm. Jeg elsker fart og spenning og elsker når pulsen øker kraftig og dette er noe jeg virkelig skal gjøre om ikke så lenge. (Fleip) Jeg har skikkelig høydeskrekk og for noen få år siden hoppet søsteren til en kollega av min mor i fallskjerm. Hun hoppet fra et fly med åpen propell(?) og ble halshugget (true story). Dette har bare gjort frykten for å hoppe i fallskjerm mye større.. 

3. Jeg har tatovering hvor det står made by; så mamma og pappa sin underskrift under foten. Tenkte det var morsomt med tanke på at det er de to som har laget meg når jeg tok den. (Fleip)
Jeg har vurdert det. Jeg syntes det er morsomt, og er en tatovering som ikke vil syntes noe særlig, men tror ikke jeg kommer til å gå for den. Vi får se.

4. Jeg ble ikke flink i matte før på ungdomsskolen da jeg bestemte meg for at matte var gøy. Det økte inspirasjonen og motivasjonen min til at det ble mitt favorittfag og gjorde at jeg gikk ut med 6´er både på ungdomsskolen og på videregående. (Fakta)
Ved å snu motivasjonen min og tenke at matte var enkelt og et morsomt fag gjorde at jeg gikk fra 3 til 6 i karakter. Jeg kom også opp i matte eksamen og bestod med glans!

5. Jeg gikk på dansing i over fem år og danset kanskje 8 forskjellige "danse retninger" som hiphop, moderne, jazz, latinsk, jazz ballett osv. (Fakta)
Dansing var min passion og jeg angrer fortsatt litt på at jeg droppet ut. Jeg gjorde det fordi skolen ble hakket viktigere og karakterpresset gjorde at dansingen ble lite motiverende på karakterene mine. Dessverre..

6. Jeg kan bli blind under graviditet. Det er en svulst som forårsaker dette og jeg gruer meg litt til den dagen kommer hvor vi skal ha barn. (Fakta)
Svulsten er ikke farlig (godartet) og jeg kan ikke dø. Den største risikoen jeg kan oppleve er å bli blind for alltid, noe jeg frykter. Under graviditet må jeg ha nøye oppfølging av en spesialist og min største frykt er å aldri få se barnet mitt..

7. Jeg er 50% norsk og 50% finsk. (Fleip)
Så vidt jeg vet er jeg helt norsk. Det kan hende jeg er 1% Svensk ellerno, men det vet jeg ikke. 

8. Da jeg var mindre led jeg av en sykdom hvor pillene gjorde meg skikkelig chubby og jeg lignet på personen på nudel posen du får kjøpt på butikken. Ettersom dette er en stund siden klarte jeg å komme ned til min vanlige og normale meg så nå er jeg normalvektig igjen. (Fleip)

9. Jeg får utrolig fort dårlig samvittighet ovenfor andre selv om jeg ikke behøver det og jeg egentlig ikke har gjort noe galt. Jeg lider veldig av snill pike syndrom. (Fakta) Dette er litt irriterende for jeg kan aldri gjøre noe feil, og jeg gremmes om jeg dummer meg ut ovenfor andre og om jeg sier eller gjør noe hvor jeg føler meg slem.


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Emilie Normann-Hansen
Hei! På bloggen vil du få tips og andbefalinger samt gode og sunne oppskrifter. Det er også innslag fra min personlige hverdag og tanker jeg har. Håper du liker det!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2017 · Februar 2017Kategorier


· Blogg · Helsetips · Innkjøp · Månedens favoritter · Oppskrifter · Tips og triks · Ukens anbefalingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits