Mars måneden for meg har vært litt opp og ned, men likevel veldig bra på mange måter. Jeg har startet i jobben og første lønn har jeg allerede fått. Håper April måneden blir fantastisk med ny leilighet og tur til Roma! Mars har vært litt stressende, men også spennende med pakking til leilighet, opplæring på jobb og forberedelse til eksamen hvor for første gang vi får karakter. Jeg er helt sikker på at April måneden kommer til å bli utrolig bra og gleder meg fantastisk mye!

Sang: Shape of you av Ed Sheeran er sangen jeg har hørt på mest denne måneden. Den er jo så fin og behagelig å høre på og ikke minst er den veldig fengende.

Film/Serie: Jane the virgin overrasket meg og er en utrolig bra og veldig typisk jente serie. Grunnen til at jeg begynte å se på serien var fordi jeg ikke hadde noe mer og se på, og skulle bare være noe å ha på i bakgrunnen, men jeg ble positivt overrasket og ble skikkelig hekta. Gleder meg veldig til en ny sesong kommer på netflix og kan nesten ikke vente! Jeg så to sesonger på kun tre dager, noe som er veldig overraskende, da alle episodene varer 45 minutter og det er 22 episoder per sesong.


Bildet er hentet fra Google

Klesplagg: Denne måneden har jeg gått veldig mye i min rutete skjorte fra Zara. Jeg kjøpte den for 2 år siden, men har ikke brukt den noe særlig før nå som egentlig er veldig synd, for den er utrolig fin i både form og farge.Craving: Jeg har blitt skikkelig hekta på kakao, spesielt Espresso house sin mørke kakao med krem. Hjemme har jeg drukket veldig mye rett i koppen kakao. Den er billig og utrolig god, spesielt med krem. Ikke minst går det utrolig fort og er lett å tilberede den.

Mat: Det har gått veldig mye i toast denne måneden. Det er jo ikke så rart når toast er så enkelt og ikke minst utrolig godt!Hva er dine Mars favs?


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Emilie Normann-Hansen
Hei! På bloggen vil du få tips og andbefalinger samt gode og sunne oppskrifter. Det er også innslag fra min personlige hverdag og tanker jeg har. Håper du liker det!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2017 · Februar 2017Kategorier


· Blogg · Helsetips · Innkjøp · Månedens favoritter · Oppskrifter · Tips og triks · Ukens anbefalingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits