Nå er datoen her og eksamen er utlevert. Denne uken kommer til å bli hektisk! Det er denne uken jeg har gruet meg til en liten stund, og nå er den her. Jeg er midt i flytting samtidig som jeg har denne eksamenen og jeg skal jobbe tre ganger denne uken og vaktene er "sjokkerende" nok veldig dumt satt. Alle vaktene er dagvakter hvor jeg ikke får noe særlig tid til å jobbe med eksamen. Jeg må på jobb kjapt etter å ha våknet og kommer ikke hjem igjen før senest 21:00 da reisen tar tid. Heldigvis er 1/6 av eksamen allerede besvart, som er den vanskeligste delen, da vi hadde en praktisk periode under forelesningene hvor vi gjorde eksamen. 

Det er også veldig mye som er motiverende med denne uken. Penger fra jobb, flytting og bli ferdig med enda en eksamen. Jeg må bare ta det som det kommer, og er sikker på at det kommer til å gå helt fint. Jeg sover sjeldent under en eksamensperiode og er veldig vandt til det. Heldigvis har jeg ikke jobb morgenen jeg skal levere eksamen og kan jobbe hele natten før levering om det blir nødvendig. 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Emilie Normann-Hansen
Hei! På bloggen vil du få tips og andbefalinger samt gode og sunne oppskrifter. Det er også innslag fra min personlige hverdag og tanker jeg har. Håper du liker det!


Legg meg til som venn
Arkiv


· April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017Kategorier


· Blogg · Helsetips · Innkjøp · Månedens favoritter · Oppskrifter · Tips og triks · Ukens anbefalingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits