Første gangen jeg hørte og fikk vite om tørrshampoo var jeg skikkelig skeptisk og usikker. Jeg mente at dette trengte jeg virkelig ikke, og kom aldri til å få bruk for det. Jeg tok veldig feil. Etter å ha prøvd, er dette kanskje det beste produktet jeg har hatt. Den er spesielt perfekt på dager hvor du har liten tid og ikke har mulighet til å vaske håret, og i stedet for å måtte gå med fett hår den dagen, er tørrshampoo en kjapp og god løsning. Det er også fantastisk når du kan drøye hårvasken litt lenger enn til vanlig. Produktet er også bra å bruke om du ønsker litt mer volum i håret når du skal noe spesielt. 


//Innlegget er ikke sponset


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Emilie Normann-Hansen
Hei! På bloggen vil du få tips og andbefalinger samt gode og sunne oppskrifter. Det er også innslag fra min personlige hverdag og tanker jeg har. Håper du liker det!


Legg meg til som venn
Arkiv


· April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017Kategorier


· Blogg · Helsetips · Innkjøp · Månedens favoritter · Oppskrifter · Tips og triks · Ukens anbefalingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits