Jeg har tenkt på en del ting jeg skal bli flinkere på når jeg flytter. Det er ikke alt som er like motiverende å gjøre når jeg bor i en såpass liten leilighet og deler kjøkken og bad med en vilt fremmed. Det hindrer meg ofte i å ha det slik jeg ønsker det.

Ta mer bilder av meg selv. Jeg tenker det er på tide å få mer bilder av meg selv på bloggen for det har vært litt dårlig i det siste. Jeg kommer til å få bedre plass og større muligheter i den nye leiligheten da den vil være mye større. Det vil være bedre plass og lengre avstand mellom ulike ting og større muligheter. Jeg skal også få med meg kamerastativet som fortsatt ligger hjemme i Horten. 

Publisere flere blogginnlegg om dagen. Foreløpig publiserer jeg et innlegg hver dag, men jeg ønsker å gå opp til to om dagen. Derfor har jeg planer om å øke til 2 innlegg annenhver dag for å se hvordan jeg trives med det. Jeg tror jeg vil få mer inspirasjon når jeg flytter og som vil hjelpe bloggingen min veldig.

Vaske oftere. Det er ikke alltid like motiverende å vaske bad og kjøkken når personen jeg bor med ikke gidder å vaske selv. Når det vaskes er det kun jeg som gjør det. Når vi flytter får jeg hjelp av Kristian og det blir vårt sted alene som kommer til å gjøre det enklere og mye mer motiverende.

Ha det alltid ryddig. I leiligheten slik som det er nå føler jeg at det aldri blir ordentlig ryddig. Det er lite avstand mellom alle møblene og alle skuffer og skap er fulle av klær og diverse ting. Når vi flytter går vi fra et skap til to hvor det blir mye bedre plass. Og det vil oppleves som om leiligheten ikke er like uryddig hele tiden, som gjør det lettere å holde det ryddig.


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Emilie Normann-Hansen
Hei! På bloggen vil du få tips og andbefalinger samt gode og sunne oppskrifter. Det er også innslag fra min personlige hverdag og tanker jeg har. Håper du liker det!


Legg meg til som venn
Arkiv


· April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017Kategorier


· Blogg · Helsetips · Innkjøp · Månedens favoritter · Oppskrifter · Tips og triks · Ukens anbefalingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits