Jeg har sett en del gode serier i det siste og vil gjerne dele dem med deg! Jeg ser på så utrolig mye spredt når det gjelder filmer og serier, alt fra skikkelig jente sjanger til action og thriller. De seriene jeg vil anbefale i dag er typiske jenteserier og som jeg er sikker på at dere kommer til å digge! Alle seriene finner du på Netflix.

Riverdale
Denne serien er utrolig spennende! Det er alltid noe nytt og sjokkerende, og man blir hekta allerede etter de første par minuttene. Det er drama på høyt nivå, kjærlighet og mysterier. Du får ikke vite alt med en gang og du må se de neste episodene for å få svar på tingene du lurer på, som jeg mener er helt fantastisk. Serien handler om et par ungdommer som går på Riverhigh. Broren til den mest populære jenta på skolen er blitt drept, og alle er mistenkt. 


 

Jane the virgin
Denne serien overrasket meg utrolig mye. Den er både spennende, morsom og en skikkelig typisk jente serie. Serien inneholder mye drama, kjærlighet og drap. Tro det eller ei, når jeg så omslaget på serien ville jeg aldri gjettet at det var drap med i denne serien. Serien handler om Jane som har lovet å spare seg til etter å ha blitt gift, men da hun var på en time hos gynekologen ble det en veksling hvor hun ble inseminert ved en feil som fører til at hun blir gravid.


 

Reign
Reign har en ekte historie som ligger bak, men handlingen er skapt av de som har laget serien. Altså handlingen er ikke ekte akkurat som i filmen Titanic. Dette er også en serie med mye drama og kjærlighet. Serien handler om Mary, dronningen av Scottland som skal gifte seg med den franske prinsen Francis. Hun har en ond stemor og Mary kommer over mange saker hvor hun må ta et valg over hva som er best for landet sitt.


 

Har du sett noen av disse seriene fra før?


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Emilie Normann-Hansen
Hei! På bloggen vil du få tips og andbefalinger samt gode og sunne oppskrifter. Det er også innslag fra min personlige hverdag og tanker jeg har. Håper du liker det!


Legg meg til som venn
Arkiv


· April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017Kategorier


· Blogg · Helsetips · Innkjøp · Månedens favoritter · Oppskrifter · Tips og triks · Ukens anbefalingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits