Hei alle nydelige! Det å vaske sminkekostene sine er minst like viktig som å rense huden. Jeg har prøvd spray og andre produkter som er ment for å vaske og rense sminkekoster, men det har aldri fungert optimalt etter min erfaring. Derfor bruker jeg zalo, da all sminken fjernes fra kostene mine raskt og enkelt. Jeg trenger ikke stå i en evighet og rense og skylle kostene for at sminkerestene skal bli borte. Til slutt skyller jeg dem til all såperester er borte. Dette gjør jeg minst en gang per andre uke, men jeg prøver alltid å få det til hver Søndag. 

Hvordan vasker du sminkekostene dine og hvor ofte?


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Emilie Normann-Hansen
Hei! På bloggen vil du få tips og andbefalinger samt gode og sunne oppskrifter. Det er også innslag fra min personlige hverdag og tanker jeg har. Håper du liker det!


Legg meg til som venn
Arkiv


· April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017Kategorier


· Blogg · Helsetips · Innkjøp · Månedens favoritter · Oppskrifter · Tips og triks · Ukens anbefalingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits