For et par år siden kjøpte jeg et digitalkamera i Spania kun for bloggen. Det er noe av det beste jeg har gjort! Kameraet får plass i vesken, noe speilrefleksen ofte ikke gjør da jeg bruker små vesker som oftest på tur og jeg slipper å holde den i hånden hele tiden. Når vi er på ferier er det jeg som har i oppgave i å ta bilder av opplevelsene og hva vi enn gjør og det er alltid jeg som må gå rundt med kameraet. Jeg ble rett og slett litt lei av å ikke kunne ha hendene fritt og da jeg fant dette kameraet til kun 1000 kroner var det ikke noe tvil! Jeg bruker fortsatt speilrefleksen, men det er veldig deilig med en avlastning i blant. Til vanlig dags er det ikke alltid man har med speilrefleksen overalt fordi den kan bli for stor. Et lite digitalkamera kan man ha med seg overalt. Jeg opplever at bildene blir bedre enn de som er tatt med mobilen. 


//Innlegget er ikke sponset

Bilder som er tatt med digitalkameraet:
  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Emilie Normann-Hansen
Hei! På bloggen vil du få tips og andbefalinger samt gode og sunne oppskrifter. Det er også innslag fra min personlige hverdag og tanker jeg har. Håper du liker det!


Legg meg til som venn
Arkiv


· April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017Kategorier


· Blogg · Helsetips · Innkjøp · Månedens favoritter · Oppskrifter · Tips og triks · Ukens anbefalingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits