Går du på lavkarbo, men orker ikke lage middag og lyst på det man kaller typisk drittmat. Frykt ikke! Det finnes mange alternativer der ute. du må bare klar beskjed om hva du skal ha, og ikke ha når du bestiller. Det beste er likevel å lage mat hjemme for da vet du hva som er i maten din, men det hender ofte man blir fysen og da er det lov. Innimellom, ikke ofte.Kebab - når du bestiller kebab kan du be om en tallerken uten pommes frites eller pitabrød og heller få mer salat. Dressingen til Bislett kebab er under 6g karbohydrater per 100g så den fungerer. Andre kebab sjappers dressing vet jeg ikke noe om. Jeg pleier å bestille kebab i pita, men spiser ikke pitabrødet. Det er også en mulighet om du ikke spiser så mye og/eller ikke vil kjøpe kebab tallerken som er dyrere. 

Kinesisk eller thai - bestill det du ønsker, men spør om du kan få retten uten ris, men mer grønnsaker. 

Burger - burger kan du alltids spise men spør om du kan få uten brød eller kast brødet selv før du spiser den. Burgerking har en næringsinnhold tabell på nettet til hver enkel burger og til alle ingrediensene som er brukt. Slik vet du hva du skal bestille uten å risikere å spise for mye karbohydrater.

Peppes/ Pizzanini/ Dolly Dimples - skal de du er med ha pizza, bestill en salat. Salatene på Peppes er veldig gode og smakfulle så det anbefales. Pizzanini og Dolly Dimples har også salater.


Emilie Normann-Hansen
Hei! På bloggen vil du få tips og andbefalinger samt gode og sunne oppskrifter. Det er også innslag fra min personlige hverdag og tanker jeg har. Håper du liker det!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2017 · Februar 2017Kategorier


· Blogg · Helsetips · Innkjøp · Månedens favoritter · Oppskrifter · Tips og triks · Ukens anbefalingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits