Hei søtingene! Beklager for sen blogging idag. Dagen i dag har vært veldig hektisk da Kristian og jeg har pakket, laget middag og tatt toget tilbake til Oslo fra Horten, noe som tok oss hele dagen da vi sov ganske lenge i morges. Imorgen skal jeg på prøvejobb og jeg grugleder meg veldig! men jeg gleder meg mer enn jeg gruer meg. Jeg jobber som Barista i Horten så jeg vet hva jeg driver med, noe jeg satser på å vise imorgen. 

Innlegget idag blir en anbefaling fordi jeg elsker scrunchien som jeg kjøpte for cirka et halvt år siden på ebay. Den er laget av falsk pels, og ikke minst er den supersøt og passer til alle anledninger. Jeg har blitt veldig glad i den og bruker den hver gang jeg setter opp håret. Den finnes i mange forskjellige farger og ikke minst er den veldig billig, kun 8 kroner stk. Jeg har den også i mørk brun, nesten sort farge. Scrunchien finner du HER! 


Kristian og jeg tok turen til svenskegrensen idag for å hamstre inn kjøtt og ost til en billig penge. Jeg har alltid hvert glad i å reise til grensen på handletur, men det er genialt når du er en såkalt fattig student som ønsker å spare mest mulig på alt en kjøper og det gjorde vi. Vi kjøpte totalt rundt 7 kilo kjøtt og 2 kilo med gulost som skal holde for oss i over en måned til under halve prisen av hva det hadde kostet oss hjemme i Oslo. Det kaller jeg en god deal! Ellers kjøpte vi kun ting vi trenger eller det vi hadde lyst på som er billigere i Sverige eller som var på tilbud.


Vi fant og kjøpte 1300g med kokosolje. Nå skal det bakes! Haha, en venninne anbefalte kokosolje til meg for en god stund siden som sminkefjerner og hårkur, men jeg kom meg aldri til å kjøpe det fordi det er så dyrt på helsekosten. Et glass med 500g på helsekosten koster 199,- og vi fikk de 1300g til 400,- på Bodypowder. Ønsket meg spesielt kokosolje siden de fleste gode oppskriftene jeg har funnet inneholder mye kokosolje. 


Disse duftlysene kjøpte vi og skal ha dem i den nye leiligheten. De lukter utrolig godt og ble kjøpt på salg, ta 2 betal for 1. Designet er fint, og lukten er nydelig. En venninne av meg har disse, så jeg har allerede luktet på dem når de er blitt tent. Enkelte duftlys lukter ikke det samme når de blir tent, så jeg kjøper og bruker kun duftlys jeg vet lukter godt og som jeg ikke blir kvalm av. Mange duftlys har en tendens til å være altfor søte og lukten i rommet blir bare kvalmt, men disse anbefaler jeg til de som er glad i duftlys. 


Fiberhusk som koster rundt 150,- på helsekosten om jeg ikke husker helt feil, koster på max i mat 70,-. Så for deg som bruker mye fiberhusk anbefaler å sanke inn når du er på harryhandel i stedet for å betale dobbelt pris her i Norge. 


70% sjokolade fra premium er noe vi bruker hver eneste dag og de var på tilbud 2 for 30,- på godtebiten. De som vi kjøpte nå i appelsin og chili skal vi teste ut som kakao, hvor jeg kommer til å legge ut oppskrift på senere på bloggen.

Hva pleier du å hamstre når du er på grensehandel?


Emilie Normann-Hansen
Hei! På bloggen vil du få tips og andbefalinger samt gode og sunne oppskrifter. Det er også innslag fra min personlige hverdag og tanker jeg har. Håper du liker det!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2017 · Februar 2017Kategorier


· Blogg · Helsetips · Innkjøp · Månedens favoritter · Oppskrifter · Tips og triks · Ukens anbefalingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits