For et par år siden kjøpte jeg et digitalkamera i Spania kun for bloggen. Det er noe av det beste jeg har gjort! Kameraet får plass i vesken, noe speilrefleksen ofte ikke gjør da jeg bruker små vesker som oftest på tur og jeg slipper å holde den i hånden hele tiden. Når vi er på ferier er det jeg som har i oppgave i å ta bilder av opplevelsene og hva vi enn gjør og det er alltid jeg som må gå rundt med kameraet. Jeg ble rett og slett litt lei av å ikke kunne ha hendene fritt og da jeg fant dette kameraet til kun 1000 kroner var det ikke noe tvil! Jeg bruker fortsatt speilrefleksen, men det er veldig deilig med en avlastning i blant. Til vanlig dags er det ikke alltid man har med speilrefleksen overalt fordi den kan bli for stor. Et lite digitalkamera kan man ha med seg overalt. Jeg opplever at bildene blir bedre enn de som er tatt med mobilen. 


//Innlegget er ikke sponset

Bilder som er tatt med digitalkameraet:


Om du ser etter et sunt, godt og mettende alternativ til frokost, kan havregryn være noe for deg. Du kan enten lage den varm eller kald, men personlig liker jeg varm havregryn best og lager det nesten alltid til frokost og/ eller lunsj. Hvis du er som meg og vil ha et sunt måltid er denne oppskriften perfekt. Den er også helt sukker fri om du følger oppskriften under. Det som er kjempebra med havregryn er at det er godt for fordøyelsen din og holder deg mett lenge i tillegg som det er utrolig godt.
 
Hei alle nydelige! Det å vaske sminkekostene sine er minst like viktig som å rense huden. Jeg har prøvd spray og andre produkter som er ment for å vaske og rense sminkekoster, men det har aldri fungert optimalt etter min erfaring. Derfor bruker jeg zalo, da all sminken fjernes fra kostene mine raskt og enkelt. Jeg trenger ikke stå i en evighet og rense og skylle kostene for at sminkerestene skal bli borte. Til slutt skyller jeg dem til all såperester er borte. Dette gjør jeg minst en gang per andre uke, men jeg prøver alltid å få det til hver Søndag. 

Hvordan vasker du sminkekostene dine og hvor ofte?
Jeg har sett en del gode serier i det siste og vil gjerne dele dem med deg! Jeg ser på så utrolig mye spredt når det gjelder filmer og serier, alt fra skikkelig jente sjanger til action og thriller. De seriene jeg vil anbefale i dag er typiske jenteserier og som jeg er sikker på at dere kommer til å digge! Alle seriene finner du på Netflix.

Riverdale
Denne serien er utrolig spennende! Det er alltid noe nytt og sjokkerende, og man blir hekta allerede etter de første par minuttene. Det er drama på høyt nivå, kjærlighet og mysterier. Du får ikke vite alt med en gang og du må se de neste episodene for å få svar på tingene du lurer på, som jeg mener er helt fantastisk. Serien handler om et par ungdommer som går på Riverhigh. Broren til den mest populære jenta på skolen er blitt drept, og alle er mistenkt. 


 

Jane the virgin
Denne serien overrasket meg utrolig mye. Den er både spennende, morsom og en skikkelig typisk jente serie. Serien inneholder mye drama, kjærlighet og drap. Tro det eller ei, når jeg så omslaget på serien ville jeg aldri gjettet at det var drap med i denne serien. Serien handler om Jane som har lovet å spare seg til etter å ha blitt gift, men da hun var på en time hos gynekologen ble det en veksling hvor hun ble inseminert ved en feil som fører til at hun blir gravid.


 

Reign
Reign har en ekte historie som ligger bak, men handlingen er skapt av de som har laget serien. Altså handlingen er ikke ekte akkurat som i filmen Titanic. Dette er også en serie med mye drama og kjærlighet. Serien handler om Mary, dronningen av Scottland som skal gifte seg med den franske prinsen Francis. Hun har en ond stemor og Mary kommer over mange saker hvor hun må ta et valg over hva som er best for landet sitt.


 

Har du sett noen av disse seriene fra før?
Jeg har tenkt på en del ting jeg skal bli flinkere på når jeg flytter. Det er ikke alt som er like motiverende å gjøre når jeg bor i en såpass liten leilighet og deler kjøkken og bad med en vilt fremmed. Det hindrer meg ofte i å ha det slik jeg ønsker det.

Ta mer bilder av meg selv. Jeg tenker det er på tide å få mer bilder av meg selv på bloggen for det har vært litt dårlig i det siste. Jeg kommer til å få bedre plass og større muligheter i den nye leiligheten da den vil være mye større. Det vil være bedre plass og lengre avstand mellom ulike ting og større muligheter. Jeg skal også få med meg kamerastativet som fortsatt ligger hjemme i Horten. 

Publisere flere blogginnlegg om dagen. Foreløpig publiserer jeg et innlegg hver dag, men jeg ønsker å gå opp til to om dagen. Derfor har jeg planer om å øke til 2 innlegg annenhver dag for å se hvordan jeg trives med det. Jeg tror jeg vil få mer inspirasjon når jeg flytter og som vil hjelpe bloggingen min veldig.

Vaske oftere. Det er ikke alltid like motiverende å vaske bad og kjøkken når personen jeg bor med ikke gidder å vaske selv. Når det vaskes er det kun jeg som gjør det. Når vi flytter får jeg hjelp av Kristian og det blir vårt sted alene som kommer til å gjøre det enklere og mye mer motiverende.

Ha det alltid ryddig. I leiligheten slik som det er nå føler jeg at det aldri blir ordentlig ryddig. Det er lite avstand mellom alle møblene og alle skuffer og skap er fulle av klær og diverse ting. Når vi flytter går vi fra et skap til to hvor det blir mye bedre plass. Og det vil oppleves som om leiligheten ikke er like uryddig hele tiden, som gjør det lettere å holde det ryddig.
Første gangen jeg hørte og fikk vite om tørrshampoo var jeg skikkelig skeptisk og usikker. Jeg mente at dette trengte jeg virkelig ikke, og kom aldri til å få bruk for det. Jeg tok veldig feil. Etter å ha prøvd, er dette kanskje det beste produktet jeg har hatt. Den er spesielt perfekt på dager hvor du har liten tid og ikke har mulighet til å vaske håret, og i stedet for å måtte gå med fett hår den dagen, er tørrshampoo en kjapp og god løsning. Det er også fantastisk når du kan drøye hårvasken litt lenger enn til vanlig. Produktet er også bra å bruke om du ønsker litt mer volum i håret når du skal noe spesielt. 


//Innlegget er ikke sponset
Nå er datoen her og eksamen er utlevert. Denne uken kommer til å bli hektisk! Det er denne uken jeg har gruet meg til en liten stund, og nå er den her. Jeg er midt i flytting samtidig som jeg har denne eksamenen og jeg skal jobbe tre ganger denne uken og vaktene er "sjokkerende" nok veldig dumt satt. Alle vaktene er dagvakter hvor jeg ikke får noe særlig tid til å jobbe med eksamen. Jeg må på jobb kjapt etter å ha våknet og kommer ikke hjem igjen før senest 21:00 da reisen tar tid. Heldigvis er 1/6 av eksamen allerede besvart, som er den vanskeligste delen, da vi hadde en praktisk periode under forelesningene hvor vi gjorde eksamen. 

Det er også veldig mye som er motiverende med denne uken. Penger fra jobb, flytting og bli ferdig med enda en eksamen. Jeg må bare ta det som det kommer, og er sikker på at det kommer til å gå helt fint. Jeg sover sjeldent under en eksamensperiode og er veldig vandt til det. Heldigvis har jeg ikke jobb morgenen jeg skal levere eksamen og kan jobbe hele natten før levering om det blir nødvendig. 


Emilie Normann-Hansen
Hei! På bloggen vil du få tips og andbefalinger samt gode og sunne oppskrifter. Det er også innslag fra min personlige hverdag og tanker jeg har. Håper du liker det!


Legg meg til som venn
Arkiv


· April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017Kategorier


· Blogg · Helsetips · Innkjøp · Månedens favoritter · Oppskrifter · Tips og triks · Ukens anbefalingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits