Mars måneden for meg har vært litt opp og ned, men likevel veldig bra på mange måter. Jeg har startet i jobben og første lønn har jeg allerede fått. Håper April måneden blir fantastisk med ny leilighet og tur til Roma! Mars har vært litt stressende, men også spennende med pakking til leilighet, opplæring på jobb og forberedelse til eksamen hvor for første gang vi får karakter. Jeg er helt sikker på at April måneden kommer til å bli utrolig bra og gleder meg fantastisk mye!

Sang: Shape of you av Ed Sheeran er sangen jeg har hørt på mest denne måneden. Den er jo så fin og behagelig å høre på og ikke minst er den veldig fengende.

Film/Serie: Jane the virgin overrasket meg og er en utrolig bra og veldig typisk jente serie. Grunnen til at jeg begynte å se på serien var fordi jeg ikke hadde noe mer og se på, og skulle bare være noe å ha på i bakgrunnen, men jeg ble positivt overrasket og ble skikkelig hekta. Gleder meg veldig til en ny sesong kommer på netflix og kan nesten ikke vente! Jeg så to sesonger på kun tre dager, noe som er veldig overraskende, da alle episodene varer 45 minutter og det er 22 episoder per sesong.


Bildet er hentet fra Google

Klesplagg: Denne måneden har jeg gått veldig mye i min rutete skjorte fra Zara. Jeg kjøpte den for 2 år siden, men har ikke brukt den noe særlig før nå som egentlig er veldig synd, for den er utrolig fin i både form og farge.Craving: Jeg har blitt skikkelig hekta på kakao, spesielt Espresso house sin mørke kakao med krem. Hjemme har jeg drukket veldig mye rett i koppen kakao. Den er billig og utrolig god, spesielt med krem. Ikke minst går det utrolig fort og er lett å tilberede den.

Mat: Det har gått veldig mye i toast denne måneden. Det er jo ikke så rart når toast er så enkelt og ikke minst utrolig godt!Hva er dine Mars favs?
Februar måneden for meg har vært helt fantastisk! Jeg har fått ny leilighet og kapret meg jobb, noe som er helt fantastisk! Håper Mars måneden blir minst like bra som denne har vært. Februar har vært fylt med mange morsomheter og mye spenning, selv om jeg har sittet med semesterets vanskeligste eksamen. Jeg kom meg igjennom det og har stor tro på at jeg fikk den til. Gleder meg til å se når resultatet kommer!

Sang: Jeg vet ikke hvorfor, men i det siste har jeg kun hørt på gamle sanger og blitt veldig fan av Kanye West sin sang Homecoming. Den er så fin og laidback. Hører på den hver eneste morgen!

Film/Serie: Netflix original serien Riverdale! Om du ikke allerede ser på denne serien er det med min sterkeste anbefalelse at du virkelig ser denne! Det kommer ny episode en gang i uken, noe som er utrolig kjipt men likevel litt positivt. Da varer serien lenger og du blir ikke ferdig med serien etter et lite døgn som man vanligvis gjør når man finner en god serie, haha!Bildet er hentet fra Google

Sminke: Nå overdriver jeg en smule, men kunne ikke levd uten transparent pudder! Jeg hater når sminken blir shiny i hele ansiktet og vil gjerne få en litt mattere look og det er akkurat det produktet gjør. Kjøpte pudderet jeg bruker nå for ikke så lenge siden og den er så god! Et absolutt elsk!

Klesplagg: Denne grå kjolen som jeg kjøpte i Polen på en klesbutikk som het Mohito. Jeg elsket den butikken og fant mye fint, men dette er absolutt favoritt plagget mitt for tiden. Jeg bruker det så ofte jeg har muligheten til det og når været er godt nok. 

Craving: Jeg elsker lakris! Spiser det ikke så ofte, for når jeg først spiser litt, er jeg hekta. Når Kristian og jeg var i Sverige måtte jeg kjøpe meg et par poser med sukkerfri lakris, men de er dessverre spist opp.. Allerede. 

Mat: Denne er vanskelig fordi jeg har spist så mye godt i det siste! Men månedens favoritt mat må være spaeribben på TGIF med søtpotetchipsen. Hadde aldri smakt på søtpotetchips. Har hørt veldig mye positivt fra venninner om det og da måtte jeg teste det ut. Det var vært det!


Hva er dine Februar favs?


Emilie Normann-Hansen
Hei! På bloggen vil du få tips og andbefalinger samt gode og sunne oppskrifter. Det er også innslag fra min personlige hverdag og tanker jeg har. Håper du liker det!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2017 · Februar 2017Kategorier


· Blogg · Helsetips · Innkjøp · Månedens favoritter · Oppskrifter · Tips og triks · Ukens anbefalingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits