Jeg har sett en del gode serier i det siste og vil gjerne dele dem med deg! Jeg ser på så utrolig mye spredt når det gjelder filmer og serier, alt fra skikkelig jente sjanger til action og thriller. De seriene jeg vil anbefale i dag er typiske jenteserier og som jeg er sikker på at dere kommer til å digge! Alle seriene finner du på Netflix.

Riverdale
Denne serien er utrolig spennende! Det er alltid noe nytt og sjokkerende, og man blir hekta allerede etter de første par minuttene. Det er drama på høyt nivå, kjærlighet og mysterier. Du får ikke vite alt med en gang og du må se de neste episodene for å få svar på tingene du lurer på, som jeg mener er helt fantastisk. Serien handler om et par ungdommer som går på Riverhigh. Broren til den mest populære jenta på skolen er blitt drept, og alle er mistenkt. 


 

Jane the virgin
Denne serien overrasket meg utrolig mye. Den er både spennende, morsom og en skikkelig typisk jente serie. Serien inneholder mye drama, kjærlighet og drap. Tro det eller ei, når jeg så omslaget på serien ville jeg aldri gjettet at det var drap med i denne serien. Serien handler om Jane som har lovet å spare seg til etter å ha blitt gift, men da hun var på en time hos gynekologen ble det en veksling hvor hun ble inseminert ved en feil som fører til at hun blir gravid.


 

Reign
Reign har en ekte historie som ligger bak, men handlingen er skapt av de som har laget serien. Altså handlingen er ikke ekte akkurat som i filmen Titanic. Dette er også en serie med mye drama og kjærlighet. Serien handler om Mary, dronningen av Scottland som skal gifte seg med den franske prinsen Francis. Hun har en ond stemor og Mary kommer over mange saker hvor hun må ta et valg over hva som er best for landet sitt.


 

Har du sett noen av disse seriene fra før?
Våren er rett rundt hjørnet og det er på tide med en liten "vårrengjøring". Det er alltid forfriskende å kvitte seg med tingene man ikke bruker og lette på plassen i hjemmet. Men spørsmålet er alltid, hva skal jeg kvitte meg med? Det er vanskelig å vite hvor man skal begynne og hva man skal kaste. Derfor har jeg skrevet noen punkter om hva man bør kvitte seg med.//Bildet er hentet fra google

Undertøy og sokker 
Når var det sist du ryddet i undertøy skuffen? Noe har sikkert ligget der en stund, og det er på tide å kvitte seg med dette nå. Prøv å husk sist du kjøpte undertøyet, se etter hull og kast om noe av dette stemmer. Det beste med å kvitte seg med undertøy, er at man har en unnskyldning til å unne seg nytt.
Du har nok en nok noen single sokker som ligger i skuffen i håp om å finne det matchende paret en vakker dag. Noen av sokkene har kanskje hull, eller er nedslitt på vei til å få hull. Spesielt hvite sokker har en tendens til å bli skitne og etter en stund blir de ikke like rene og hvite som før.

Tøm alt av skuffer og skap på kjøkkenet
Ta ut alle produktene du har fra skap, skuffer og kjøleskap. Kast det som går ut på dato og det som ikke blir brukt. Det som ikke er blitt brukt i fryseren finner du middager ut ifra det du har slik at du kvitter deg med mat som kanskje har ligget litt for lenge i fryseren. Gjør det samme med tingene i kjøleskapet som snart går ut på dato. Du kan også være kreativ å kombinere tingene fra kjøleskapet og fryseren til spennende og nytenkende middagsretter. Kanskje du finner en middagsrett du virkelig liker.

Sminke og hudpleieprodukter 
Sminke og hudpleieprodukter går ut på dato det også. Det er ofte jeg tar vare på produkter i tilfelle jeg kommer til å trenge det senere, men det er sjeldent jeg gjør. Ubrukte sminke og hudpleieprodukter er ikke noe å ta vare på.

Klær og sko
Det er flere måter å finne ut hva du skal kvitte deg med når det kommer til klær. Min favoritt metode er å henge alle kleshengere feil vei ettersom hva du vanligvis pleier. Når du har brukt et plagg og det er kommet tilbake fra vask henger du plagget riktig vei. Etter et halvt år kaster du det som ikke er brukt. Da er du også sikker på at du kun kaster det du ikke bruker. 

En annen metode er å lage tre ulike hauger, behold, usikker og gi bort. Du kan også ha en haug til klær du ønsker å klippe til og sy om. Ta ut et plagg om gangen fra garderoben og legg i den haugen du mener plagget skal ligge i. Når du er ferdig prøver du ett og ett plagg fra usikker haugen og tar det på. Vurder om du virkelig trenger dette, og om du kommer til å bruke plagget. Deretter legger du det enten i behold eller gi bort haugen.

Har du noen gode tips til hva man burde kvitte seg med?
Jeg har en idé om hva jeg ønsker i den nye leiligheten og hovedtanken er å gi meg selv positive tanker og en flott omgivelse rundt meg. Jeg føler at om man lager noe selv, kommer på ideer selv eller finner inspirasjon blir hjemmet en større del av deg i tillegg som du får ting ingen andre har. 

En av de tingene jeg ønsker å lage er kule og inspirerende bilder med quotes som jeg ønsker skal henge på innsiden av skap som passer til rommet jeg er i. For eksempel ønsker jeg i klesskapet å ha en inspirerende setning som forteller hvor vakker jeg er, og på kjøkkenet hvor god jeg er til å lage mat slik at jeg alltid får noe å smile av når jeg åpner en skapdør. Jeg føler ikke dette er like billig som quotes i rammer overalt. Dette blir mer et hemmelig og inspirerende innspill for meg selv og kjæresten min. Jeg skal fortsette å finne inspirasjon til flere ting jeg kan gjøre, men foreløpig er dette det jeg virkelig ønsker å gjøre for dette er noe jeg syntes er utrolig gøy!


Bildene er hentet fra Google.

Hva syntes du om ideen?
Noen ganger er det vanskelig å være kreativ med bloggingen og inspirasjonen er der rett og slett ikke, selv om du ønsker å det. Bloggesperren treffer oss alle en gang i blant og man får lyst til å røske seg i håret. Når jeg sliter med hva jeg skal publisere har jeg på forhold noen innlegg som allerede er laget klart, og ligger i arkivet mitt, klart for publisering. Det er også genialt på dager hvor du har veldig mye å gjøre, og liten tid til bloggen. Her har du noen tips til hva du kan blogge om når kreativiteten streiker:

Ulike fakta om deg selv
Dette kan være innlegg med noen setninger om deg selv, dine største frykter, uvaner, eller bare morsomme eller generelle fakta om deg selv. Det er også fint for dine lesere å bli bedre kjent med deg som person og de får et større innblikk i hvem du faktisk er.

Tingene du gleder deg til
Det kan være alt fra hva du skal i sommer, måneden som kommer, eller høydepunktene du skal dette året. Det er gøy å lese hva andre skal gjøre, og kanskje leserne dine får inspirasjon til hva de selv vil gjøre senere.

En anbefaling av favorittene dine
Anbefal produktene eller plaggene du sverger til, og som alltid er dine go to. 

Tips
En går aldri tom for tips, og leserne dine vil aldri få nok av det. De tipsene du har lært kan være nyttig og interessante for dine lesere da det kan være noe de setter veldig pris på og tar med seg videre i sin hverdag.

Inspirasjon
Del tingene du blir inspirert av og inspirer andre i samme slengen. Lag en moodboard/ collage av ulike bilder, personer eller hva det enn skulle være som inspirer deg.

Spør leserne dine
Kanskje leserne dine har noen spørsmål om hvem du er, eller generelt lurer på noe. Leserne dine vet som regel hva de ønsker å lese, og kan gi deg noen tips til hva de ønsker at du skal skrive om.

Har du noen gode bloggesperre tips?
Det er kun to personer jeg stoler på når det gjelder mine bryn. Min aller beste venninne som er veldig dyktig og en som eier en skjønnhetssalong som jeg lot fikse brynene mine i tre år når jeg bodde i Horten. Nå som jeg bor i Oslo, ser jeg ikke venninnen min så ofte og er ikke så ofte i Horten at det er mulig å dra fast på skjønnhetssalongen, fikser brynene mine selv. Bryn er så utrolig viktig når det kommer til utseendet ditt, og form og farge har mye å si. Derfor tør jeg ikke dra til en random skjønnhetssalong uten en anbefaling, og har enda ikke funnet en som er flink. Jeg bruker øyenbrynsfarge fra Depend i fargen brunsvart som jeg kjøper på HM eller Lindex.


Før:

Jeg er alltid usminket da jeg fikser brynene mine. Slik risikerer jeg ikke at fargen ikke setter seg, da det kan være et lag sminke under fargen, som kan føre til ujevnheter i hårene etter fargingen.

Start med å smøre vaselin, eller i mitt tilfelle tegn med en øyenbrynspenn rundt brynene slik at fargen ikke setter seg i huden, og etterlater seg farge. Haha, det ser så stygt ut og man føler seg utrolig dum når man tegner rundt, men det er ingen som skal annet enn resultatet! 

Følg oppskriften på pakken og bland godt.

Påfør produktet og pass på at alt håret er dekket. La den virke etter ønsket styrke på fargen. Jeg lar min sitte i 20 minutter før jeg fjerner produktet.

Etter:

Når du er ferdig, napp og klipp brynene etter hvilken form du ønsker. Pass på at du ikke overnapper! Er du usikker på hva du skal ta er det best om du søler og sjekker det opp på internettet før du starter.

Farger du brynene dine?
I det siste har jeg slitt litt med motivasjonen til å begynne på skolen igjen etter en fantastisk lang og god vinterferie, og jeg vet jeg ikke er den eneste. Kommer man først inn i feriemodus er det vanskelig å snappe ut av den med det første! Jeg deler nå mine tips for hvordan jeg gjør studiene enklere og automatisk bedre De blir automatisk skikkelig motivasjonstips når du kommer inn i det og jobber. Det kan jeg love dere! Psst ingenting er gratis..Det aller viktigste er å møte opp i alle forelesninger, våken og opplagt. Det er sjeldent man har en god grunn til å ikke komme, men kan man ikke, så kan man dessverre ikke. Er du trøtt og sliten om morgningen er det ikke en dum idé å løpe seg en tur, eller trimme litt om morgningen. Da blir man opplagt og våken, i tillegg som du får deg litt morgentrim. 

Følg med i alle timene du er i og vær aktiv! Skriv notater mens foreleser snakker og still gjerne spørsmål. Har foreleser powerpoint så prøv å skrive stikkord med egne ord og ikke direkte fra powerpointen, da er det enklere å lære seg det foreleser underviser.

Skriv notater med penn og papir. Det er bevist at du lærer mer av å skrive notater på denne måten enn å notere med pcen. I tillegg så slipper du å miste fokus og bli fristet til å sitte på sosiale medier og sjekke andre nettsider. 

Når du er hjemme, sett deg ned med kun skolearbeidet og skriv notater fra boken og lagre alt i et word dokument, eller lag en ryddig mappestruktur. Slik blir det enkelt for deg å finne tilbake til ditt eget stoff når du sitter med eksamen og/eller skal øve på stoffet. 

Det som ofte hjelper meg når jeg sitter med et fag eller emne jeg ikke finner veldig interessant eller er veldig sliten og sliter med å følge med, så har jeg med noe godt som jeg sitter å sutter eller tygger på. Det øker min konsentrasjon og jeg følger ekstra godt med. Prøv dette du også!

Selv om du jobber med et slitsom, vanskelig eller uinteressant fag, tenk positivt! Endre holdning til faget og tenk gjerne at dette faktisk er interessant. Da vil du automatisk føle at det du jobber med er gøy og det vil øke arbeidsinnsatsen din tilstrekkelig.Ta pauser, men ikke alt for ofte. Bestem deg for hvor lenge du skal sitte og jobbe før du tar pause. Legg bort alt som kan distrahere deg og finn det frem igjen når du har jobbet så lenge som planlagt. Ha maks 15 minutters pauser og fortsett på samme måte til du er fornøyd med arbeidsinnsatsen for dagen.

Sitter du med en eksamen, men sliter med hvordan du skal begynne eller hva du skal skrive, er det veldig lurt å kun skrive et par stikkord. Bare skriv og skriv. Alt du kommer på. Det trenger ikke ha noe med emnet å gjøre og kan tas helt ut av kontekst. Så lenge du starter vil du takle skriveprosessen mye bedre. Når du begynner på den ordentlige oppgaven skal du ikke bry deg om skrivefeil. Rettskriving og tillegg i teksten ordner du senere. Så lenge du skriver alt du har i hodet der og da vil du fort føle en mestring, og at eksamen vil gå kjempebra!

Lykke til alle dere studenter der ute! Dette skal vi klare sammen! Vi må ha troen på oss selv først og fremst.
Det å skaffe seg jobb er ikke alltid så enkelt eller lett for unge mennesker uten noe erfaring, eller lite erfaring. Noen ganger er det vanskelig å skaffe seg jobb selv om man har mye erfaring. Jeg har vært så heldig at jeg kom inn på jobbintervju to ganger i løpet av en uke til en stilling jeg virkelig har lyst på. Jeg har litt erfaring med jobb fra før, men det siste intervjuet jeg nå hadde er mitt tredje jobbintervju. Jeg har lest en del på hvordan man skal være og si på et intervju, men jeg vil gjerne gi noen tips til hva du kan gjøre for å forberede deg til et nervepirrende og spennende øyeblikk i jobb verdenen. 

Først og fremst vær deg selv! Ikke jug deg til hvem du tror arbeidsgiver vil du skal være, men finn dine sterke og svake sider som er positive til jobben du søker. Juger du deg til en jobb vil den som ansetter deg fort se at du ikke er slik du utgir deg for å være. Dette er ikke bra!

Ikke snakk om noe som er irrelevant. Arbeidstaker finner dette lite interresant, svar kun til det du blir spurt om og trekk ikke andre ting inn kun fordi du ønsker å få det med i intervjuet. Finn heller en naturlig overgang til hvordan du kort kan nevne det du ønsker, selv om det ikke er helt relevant til spørsmålet, men helst slik at det har en sammenheng.

I forhold til antrekk er det veldig lurt å kle deg etter været. Da vil du bli sett på som ansvarlig. Et eksempel; ikke kle deg i tøysko og kjole når det er snø og minusgrader. Kle deg casual, men penere enn vanlig, ikke som om du skal på fest, men et vanlig antrekk som likevel er litt ekstra pyntet. Ta på en overdel som ikke viser kløft og ikke minst rett deg opp i ryggen.

Forbered deg med typiske spørsmål du vanligvis får på et intervju, som du finner på nettet. Ikke sitt for lenge å les på spørsmålene du finner. Da vil du bare bli mer nervøs og grue deg litt ekstra til intervjuet. Svarene kan også fort bli veldig innøvd og vil bare høres rart ut. Prøv å ikke tenke for mye på intervjuet, slapp av kvelden før. 

Når du skal legge deg til å sove er det fort gjort å overtenke intervjuet. Hva man skal svare, hva man eventuelt si og fortelle, osv. Et lurt triks er å se for deg at personen som skal intervjue deg klapper når du er ferdig. Du sover bedre og dagen etterpå vil du føle deg mer klar for intervjuet og mindre nervøs. Ikke minst vil intervjuet gå enda bedre enn du forventer.

Kjøp deg noe godt eller fint for å feire at du kom inn på et intervju! Det er ikke alltid så lett å skaffe seg jobb, det er stort ønske om å skaffe seg en jobb for øyeblikket og mange butikker får inn flere tusen søknader hver gang de søker ansatte. Det er sjeldent man er i den haugen som blir sett igjennom og at din søknad blir valgt ut. 

Ikke gi opp! Som jeg har skrevet tidligere kan det være utrolig vanskelig å skaffe seg jobb. Du vil få noen avslag og det er helt greit. Stå på og fortsett søkingen, dra på intervjuer. Du vil etterhvert få deg en jobb. Masse lykke til med søkingen og intervjuet!
Det å spare penger er ofte kjedelig og vanskelig. Spesielt som student. Det er alltid noe godt som frister, enten det er mat, klær eller annet. Men med strenge regler og hjelpelinjer kan det å spare bli mye enklere. Det krever at man er sterk og tenker seg godt om før du drar kortet. Vær obs på det du kjøper og tenk deg godt om: Trenger jeg virkelig dette? Er det verdt det? Er dette sunt for meg? Jeg håper disse tipsene kan hjelpe deg og ikke minst, lykke til!
Start med å lage et månedlig budsjett som du SKAL følge. Du bestemmer budsjettet helt selv, men du skal ha en del som er sparing så du vet hvor mye du skal spare i måneden. Jeg bruker de pengene jeg sitter igjen med etter mat, husleie og annet. Når du får penger inn på konto, sett inn sum med pengene du vet du skal spare inn på en sparekonto. Når du får penger neste gang tar du de pengene du har til overs fra forrige måned med de du skal spare den måneden.

Lag matplan og handleliste ukesvis. Velg en dag i uken hvor du handler alt du skal ha, og handle kun det som står på listen. Med mindre du absolutt må, ikke dra på butikken igjen før neste uke.

Du trenger ikke kjøpe alt på en butikk. Trikset er å handle på ulike butikker, slik at du får de billigste produktene av det du trenger. F.eks kjøttdeig av storfe på bunnpris er ca.10 kroner billigere enn på Rema 1000. Bli orientert på de forskjellige prisene de ulike butikkene nær deg har. Sett bilen igjen hjemme, så får du en gåtur samtidig.

Apper som mattilbud er fantastisk. Slik får du med deg de like tilbudene alle butikker har. Rema 1000 sin app Æ får du 10% på alt frukt og grønn samt 10% på de ti tingene du handler mest. Coop extra har også en lignende app. 

Kjøp kjøtt og fisk i store mengder, det er billigere i lengden. Om du f.eks skal ha laksefilet en dag, kjøp en pakke med fire stykker, resten kan du putte i frysen og ha igjen neste uke. 

Ha alltid med matpakke og en flaske med enten vann eller saft i med på skolen. Slik unngår du å bli fristet til å dra på butikken eller i kantinen i pausen.
Slumring er ofte din beste venn, men alltid din værste fiende. Mange av dere kjenner kanskje raskt på strebet og stresset som følger med en tidlig morgen. Løper rundt for å rekke alt man skal gjøre, i tillegg som man ender opp med å somle litt og bruke unødvendig med tid fordi man ikke klarer å samle tankene ordentlig. Du rekker kanskje ikke alt du skulle ønske. Kanskje du dropper frokosten og løper til skolen eller jobb i siste liten. Ved å endre kvelds rutinen din med noen enkle grep, vil du få et par minutter tid ekstra om morgenen kun med noen enkle trinn. 

Jeg har samlet sammen mine beste tips som jeg følger til punkt og prikke. Jeg sparer minst en time om morgningen og jeg kan garantere at du vil få en bedre morgen om du jobber med å endre rutinen din. 

Legg frem klærne du skal ha på kvelden før. Vi jenter sliter altfor ofte med å finne ut av hva vi skal ha på oss og bruker fort veldig lang tid på dette. Har du allerede klart et antrekk når du våkner er det bare å slenge de på deg. Er du usikker på værforholdet, sjekk yr.no, storm.no og/eller vær appen på mobil. Noen ganger legger jeg frem et antrekk i tilfellet det skulle være kaldt, og et om det skulle være varmt, kun for å være på den sikre siden.

Stå opp så tidlig som mulig. Pass på at du får nok søvn. Endre døgnrytmen din slik at du legger deg tidligere, slik får du mer søvn og bedre tid om morgenen. Du slipper å stresse og føle deg utslitt på skole eller jobb. Står du opp tidlig, vil du få bedre mulighet til å våkne ordentlig og ta det rolig.

Gjør klar frokost og lunsj kvelden i forveien. Dette kan du spare mye tid på. Pass på at matpakken alltid er klar sammen med en flaske vann eller saft som du kan slenge i vesken på vei ut døren. Til frokost gjør jeg klart ved å kutte nøtter og sjokolade til yoghurt om kvelden. Det går også an å koke egg, lage klar en toast eller ostesmørbrød til steking. Hva enn du måtte ønske, gjør klart så mye som mulig.

Fiks håret før du legger deg. Det enkleste er å sove med fletter. Da får du søte bølger som passer til alt. Om du ønsker en annen look, retter eller krøller du håret før du legger deg. Når du står opp er det bare å gre igjennom og eventuelt sette det opp om du ønsker det.

Dusj alltid om kvelden. Det er mange av oss der ute som elsker å dusje og kan bruke flere timer i dusjen. Men det er ikke alltid det beste å stå en time i dusjen om man skal tidlig ut. Du blir ikke skitten av å sove, men husk å skifte sengetøyet ofte og ikke spis i sengen. Da vil du ikke føle deg like ren.
Noen har allerede hatt eksamen i år, og andre skal snart inn i ilden. Jeg har eksamen om noen få dager og tenkte jeg skulle skrive til dere mine beste tips for å bestå en eksamen i tillegg til å ha en ok+ opplevelse. Eksamen trenger ikke være vanskeligere enn det behøver å være. Du har hatt emnet en god stund allerede og du kan stoffet. Legger du til en positiv innstilling vil eksamen gå som smurt!

Få nok søvn. Ikke jobb med oppgaven til 04:00 om natten og sett alarmen til å vekke deg 08:00 om morgenen. Hjernen jobber ikke ordentlig uten søvn og det blir fort mye vanskeligere å jobbe godt og effektivt. Behold dine faste rutiner og få minst 8 timer med søvn. Se gjerne en episode av favorittserien din før du legger deg for å få tankene over på noe annet og slapp av, det fortjener du etter en lang dags hardt arbeid!

Jobb med andre. Flere hoder tenker bedre enn ett. Sitter du fast eller lurer på noe, har du alltid noen å spørre om hjelp. Dere kan også halvere tiden ved å finne kilder til forskjellige punkter i oppgaven, men ikke sitt og skriv selve oppgaven sammen da er det lett å bli tatt for juks da tekstene kan likne veldig på hverandre og i værste scenario bli tatt for kopiering av en annens oppgave. Det beste med å jobbe med andre er at du holder deg sosial, noe jeg selv blir motivert av.

Spis ordentlig mat. Under eksamen er det veldig lett å spise mye snop og drittmat som ikke er sunt for deg. Du skal likevel kose deg litt ekstra og du kan gå litt utover det vanlige når det kommer til mat valget. Unngå godteri og andre raske karbohydrater, da vil blodsukkeret ditt gå fra skyhøyt til kjempe lavt på veldig rask tid og du ender opp sliten og utmattet. Om du er fysen på noe godt, lag heller din egen snack som f.eks muffins, bounty biter, nøttemikser, osv. Men I stedet for å bruke vanlig sukker, bruk sukrin. Det gir den samme søte smaken som sukker, men har ikke samme påvirkning på blodsukkeret. Lag snacksen et par dager før eksamen, så du ikke bruker eksamenstiden på dette.

Belønn deg selv. Dette punktet er veldig likt det ovenfor, men poenget er; belønn deg selv for hvert spørsmål, punkt, avsnitt eller hva enn du måtte ønske med noe godt. Gjerne belønn deg selv med noe du har laget eller noe godt du har kjøpt. f.eks en neve nøtter for hvert kapittel du har lest i en bok, eller for hver side du skriver. Du bestemmer helt selv.Ta pauser regelmessig. Bestem deg for hvor lenge du skal jobbe før du tar pause. Jobb effektivt denne perioden, ikke la deg friste eller distrahere av sosiale medier eller andre ting. Når du har jobbet så lenge du har planlagt kan du belønne deg selv ved å sjekke mobilen eller nettsider på pcen, men ikke bli sittende for lenge. For lange pauser vil gi deg dårlig samvittighet i slutten av dagen når du ikke har nådd de målene du skulle ønske og du blir bare demotivert. Kroppen og hjernen behøver pauser for å kunne fungere og for at du skal kunne holde deg motivert og aktiv i prosessen. 

Få ut litt steam. Blir du frustrert og føler alt går til kjempe dårlig? Slå litt i luften, hopp opp og ned, ta deg en joggetur. Gjør noe som får ut frustrasjonen, når du er ferdig vil du føle deg mer klar til å fortsette når du setter deg ned igjen.

Les oppgaven nøye. En misforståelse av oppgaven er klar stryk, derfor må du lese igjennom eksamensoppgaven veldig nøye. Gjerne skriv den slik at du forstår hva som skal besvarer og gjøres, og ikke minst besvar kun det oppgaven spør etter. For mye urelevant stoff er ofte stryk. Pass på at alt er riktig i forhold til kilder, filformat, at hele oppgaven er besvart (ingen manglende tekst) og kontroll les mange ganger så du slipper skrivefeil. Skriv ut oppgaven og sitt med penn og papir, det er ofte du finner feil på papiret du ikke ser på pcen. Et annet lurt triks er å bytte oppgave med en venn og kontroll les for hverandre, dere vil da ofte finne feil hos hverandre man ikke selv registrerer. 
Les også nøye igjennom kompetansemålene i emnet og sørg for at du viser all kompetanse du skal kunne i teksten.

Sist, men ikke minst. Vær positiv! Start eksamen med å gi deg selv komplimenter og skryt til deg selv. "Dette klarer du!" "Dette er ikke et problem" "Du er smart", osv. Med en positiv innstilling er det alltid enklere å jobbe med oppgaven, selv når det føles ut som om du vil gi opp. Ikke la det skje.

LYKKE TIL!


Emilie Normann-Hansen
Hei! På bloggen vil du få tips og andbefalinger samt gode og sunne oppskrifter. Det er også innslag fra min personlige hverdag og tanker jeg har. Håper du liker det!


Legg meg til som venn
Arkiv


· April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017Kategorier


· Blogg · Helsetips · Innkjøp · Månedens favoritter · Oppskrifter · Tips og triks · Ukens anbefalingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits