For et par år siden kjøpte jeg et digitalkamera i Spania kun for bloggen. Det er noe av det beste jeg har gjort! Kameraet får plass i vesken, noe speilrefleksen ofte ikke gjør da jeg bruker små vesker som oftest på tur og jeg slipper å holde den i hånden hele tiden. Når vi er på ferier er det jeg som har i oppgave i å ta bilder av opplevelsene og hva vi enn gjør og det er alltid jeg som må gå rundt med kameraet. Jeg ble rett og slett litt lei av å ikke kunne ha hendene fritt og da jeg fant dette kameraet til kun 1000 kroner var det ikke noe tvil! Jeg bruker fortsatt speilrefleksen, men det er veldig deilig med en avlastning i blant. Til vanlig dags er det ikke alltid man har med speilrefleksen overalt fordi den kan bli for stor. Et lite digitalkamera kan man ha med seg overalt. Jeg opplever at bildene blir bedre enn de som er tatt med mobilen. 


//Innlegget er ikke sponset

Bilder som er tatt med digitalkameraet:


Første gangen jeg hørte og fikk vite om tørrshampoo var jeg skikkelig skeptisk og usikker. Jeg mente at dette trengte jeg virkelig ikke, og kom aldri til å få bruk for det. Jeg tok veldig feil. Etter å ha prøvd, er dette kanskje det beste produktet jeg har hatt. Den er spesielt perfekt på dager hvor du har liten tid og ikke har mulighet til å vaske håret, og i stedet for å måtte gå med fett hår den dagen, er tørrshampoo en kjapp og god løsning. Det er også fantastisk når du kan drøye hårvasken litt lenger enn til vanlig. Produktet er også bra å bruke om du ønsker litt mer volum i håret når du skal noe spesielt. 


//Innlegget er ikke sponset
Solaray sin betakaroten har jeg brukt siden jeg startet på betakaroten og er alltid utrolig fornøyd med produktet. Den er helt naturlig, noe som gjør at jeg tviholder på denne. Jeg ønsker ikke å putte i meg stoffer hvor jeg ikke har noen anelse om hva er. Denne betakaroten gjør ikke at du blir utrolig brun ved å bruke det, men du får en fin og naturlig farge og du blir ikke oransje. Den største grunnen til at jeg bruker betakaroten er for å forhindre at jeg blir veldig solbrent, noe jeg ellers blir. Jeg vil anbefale dere å starte med betakaroten allerede nå før påsken da solen begynner å komme. Betakaroten må du starte med en god stund før sommeren da produktet og kroppen vil tilpasse seg bedre. //Innlegget er ikke sponset.
Dette er de beste sminkekostene jeg noensinne har hatt! Jeg fikk disse sminkekostene av min lillesøster til jul, men det var jeg som plukket dem ut. Selv om jeg har hatt de en stund nå og vasket de minst én gang per andre uke, har jeg fortsatt ikke hatt problemer med at de røyter. Altså de er helt fri for røyting og ikke minst kjempe lette å rengjøre. Kostene er myke og gode, samtidig som de fordeler produktet kjempebra. Grepet på kostene er også veldig godt. De er behagelige å holde i og bruke.Jeg anbefaler disse sminkekostene på det sterkeste! De er så gode, og ikke minst utrolig billige. Lillesøsteren min kjøpte de på ebay, og du finner dem HER! Jeg fikk 10 pcs Black Gold brushes.
Denne uken ble det Mary Kay produkter igjen. Jeg er så utrolig fornøyd med merket når det gjelder hudpleieprodukter. Og dette er min beste anbefaling når du ønsker et resultat av silkemyke hender, eller om du har noe klissete på hendene du ikke får bort. Disse produktene lukter kjempegodt og jeg ble avhengig etter første bruk!

Jeg anbefaler deg å ikke bruke disse produktene eller andre liknende produkter mer enn 1-2 ganger i uken da hyppig bruk kan føre til små sår. Som nevnt overfor har jeg vært veldig avhengig av disse produktene og gikk på den smellen. Hendene mine var dekket av papirkutt liknende sår før jeg innså at jeg overdrev bruken. Jeg brukte håndskrubben hver gang jeg vasket hendene mine i stedet for vanlig håndsåpe, hehe.

Når det gjelder håndlotion fører et overdrevent bruk til at huden blir avhengig av fuktighet utenifra det kroppen selv produserer. Når du ofte påfører fuktighet på huden er kroppen smart og gir beskjed at det allerede er fuktighet på de ulike områdene og at kroppen ikke lenger trenger å produsere like mye fuktighet. Ved et veldig overdrevent bruk, vil den registrere at det kanskje til og med er for mye, og vil slutte i en periode å produsere fuktighet til disse områdene. 

Nå som det er kaldt er det spesielt lett å blir tørr på hendene. Det er ikke farlig å bruke håndlotion. Du må bare ikke bruke det for ofte da konsekvensene nevnt ovenfor skjer, men en gang i ny og ne når det virkelig trengs, gjør det ingen skade.Trinn 1: Skyll hendene med vann og ta en pumpe med håndskrubb. Gni godt mellom hendene likesom når du vasker dem til vanlig. Skyll av.

Trinn 2: Neste produkt er ett fett basert produkt, om jeg ikke husker helt feil? Den er veldig effektiv mot tørr hud og skal kun smøres på spotter der du virkelig er tørr. La den virke inn og skyll deretter lett med litt vann.

Trinn 3: Avslutt med håndlotionen og la den synke inn.
Mary Kay sin serie med renseprodukter er de beste jeg har brukt! Falt pladask for produktet allerede etter første dag. Jeg har hatt denne serien i litt over ett år nå, og kan derfor ikke huske hvor mye jeg betalte.. Men med tanke på at jeg har brukt disse produktene hver eneste dag i over ett år, uten å ha kjøpt nye beviser jo at pengene er verdt det. Du trenger ikke bruke mye, og ansiktsmasken skal du kun bruke 2-3 ganger i uken. Må være ærlig å si jeg har vært litt sløv på ansiktsmasken til tider.. 

Jeg merket stor forskjell allerede etter første gangen jeg brukte settet. Natten etter første bruk hadde kvisene mine blitt mindre og forsvant litt etter litt for hver dag jeg brukte dem. Det er viktig å ta vare på huden sin og med tanke på at jeg bruker sminke nesten hver eneste dag, tenker jeg at det er utrolig viktig å rense huden skikkelig godt og nøye! Jeg begynner dessverre å gå tom, men kommer til å kjøpe meg et nytt sett når den tid kommer. 

Hvordan bruke produktene:
1. Start alltid med å skylle ansiktet med vann. Ta en liten pekefinger med cleanse og skrubb den godt inn for så å skylle produktet av.
2. Ta på masken om det er dagen du skal bruke den, og lar den virke i 3-4 minutter for så å fjerne masken med vann og klut/bomullspad.
3. Avslutt med hydrate som passer på at huden din ikke blir tørr. Det skal ikke mye av hydrate produktet på, for da du kan få kviser om det blir for mye fuktighet og støv og annet møkk vil feste seg bedre. Siden man ikke skal ha mye av hydrate passer jeg alltid på at ansiktet mitt er fuktig med vann og tar så lite produkt som mulig. Fordeler den utover i ansiktet og smører jevnt. 
// Innlegget er ikke sponset

Hvilke renseprodukter bruker du?
Ukens anbefaling er ZERoh! saften. Den er utrolig god, men det beste med saften er at den er sukkerfri, kalorifri, og fri for karbohydrater. Den er perfekt til deg som er opptatt av hva en putter i kroppen og som ønsker å unngå sukker, men som likevel vil ha mulighet til å drikke noe annet enn vann hele tiden. ZERoh! finnes i minst syv ulike smaksvarianter. Kristian og jeg har prøvd tre av dem; ananas, jordbær og rød appelsin, også har vi prøvd granateple og blåbær. Smaken på saften er helt nydelig. Ananasen smaker juice, jordbær og rød appelsin smaker som rød solrik og granateple og blåbær har en syrlig og frisk smak. 

Vi har kjøpt inn et par nye smaker for å teste ut, men vi kjøpte ananas igjen fordi det er den vi likte best. Vi gleder oss til å smake resten og jeg tror fersken og nektarin blir god da den skal smake iste. En flaske koster ca. 30 kroner, men det er verdt det. Blandingsformelen er 1+9 så du bruker ikke mye saft per glass. Den holder lenge og er virkelig vært prisen. Smaken er frisk og god og gir mye smak. Du kan bruke mindre saft enn det som er ment og den smaker likevel god!

Nettsiden til ZERoh! finner du HER! // Innlegget er IKKE sponset.

Har du smakt ZERoh! saften? Hvem er din favoritt?


Emilie Normann-Hansen
Hei! På bloggen vil du få tips og andbefalinger samt gode og sunne oppskrifter. Det er også innslag fra min personlige hverdag og tanker jeg har. Håper du liker det!


Legg meg til som venn
Arkiv


· April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017Kategorier


· Blogg · Helsetips · Innkjøp · Månedens favoritter · Oppskrifter · Tips og triks · Ukens anbefalingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits